Velkommen til Sirdal høst, fullkombinert og treningssamling på samme helg!

RFK inviterer til «høstens vakreste eventyr» 21. – 23. august.

På samme helg vil det bli arrangert høyfjellsprøve for alle klasser, fullkombinert prøve høyfjell for begge klasser og treningssamling for de som ønsker å lære mer om jaktprøver og få vurdert sin egen hund av kyndig instruktør.

Sirdal høst – høyfjell arrangeres 21. – 23. august.

Det vil bli arrangert AK/UK partier alle dager, VK arrangeres lørdag 22.08.

Påmeldingsfrist 13. august.

Pris per start er 450 i AK/UK og 500 i VK.

NB; Elektronisk påmelding, dette  gjøres via NKK systemet.

Prøvens leder er Arild Skeivik. Har du spørsmål om prøven kan du ta kontakt med han på mail arsk@ows.no eller på mobil 90803667.

Sirdal høyfjell fullkombinert arrangeres fredag 21. august

Prøven er åpen for både UK og AK klassen.

Påmeldingsfrist 13. august.

Pris per start er 450 i AK/UK og 500 i VK.

Vi gjør oppmerksom på at alle må ha med egen apportfugl, som skal godkjennes av dommer. Spor vil bli trukket med due.   Alle lovlig jaktbare arter er tillatt på alle apportøvelser. Tørket vilt er
ikke tillatt brukt på en apportprøven.

NB; Elektronisk påmelding, dette  gjøres via NKK systemet.

Prøvens leder er Alexander Kristiansen. Har du spørsmål om prøven kan du ta kontakt med han på mail alexanderkristiansen71@gmail.com eller på mobil 47394955.

Treningssamling arrangeres lørdag 22. august

Er du ny i klubben og kanskje litt uerfaren med hund eller bare har lyst å trene litt sammen med andre – så har du nå en flott anledning til å delta på treningssamlingen lørdag 22. august.

Tom Soma vil være instruktør denne dagen. Han vil kunne veilede dere i føring av hund på prøver, gi gode tips om trening av dressur og ikke minst gi deg personlig tilbakemelding på det du bør trene videre på.

Pris for treningssamlingen er 300kr pr deltager. Om det blir stor interesse, kan det bli begrensninger på antall hunder pr deltager.

Bindende påmelding til: Tom Soma på mail tom.soma@lyse.net eller på telefon 948 47 655 innen 17. August.

Felles for alle aktivitetene

Prøvens hovedkvarter er Forsvarshytta på Ådneram,

På grunn av restriksjoner i forbindelse med Covid-19 pandemien (NJK Veiledning til arrangører for prøver og aktiviteteter under korona)  vil vi dessverre ikke kunne tilby overnatting. Her er en oversikt over andre alternativer.

Av samme grunn kan vi heller ikke arrangere jegermiddag.

Vi minner om at sauerenhetsbevis  kunne forelegges og vil kreves for å stille til start. Alle deltakere blir kontrollert.

Opprop ved Statskogs garasjer på Ådneram kl. 08:30 alle dager.

Vedlagt er til orientering er regelverket jaktprøver.

Vedlegger også til orientering Egenerklæring løpetid som deltakere skal benytte seg av ved oppstått løpetid, da det heretter er slutt på å måtte sende veterinærattest ved løpetid.  Skader ellers på eier eller hund skal fortsatt dokumenteres ved veterinærattest om hunden må trekkes fra prøven.

Velkommen til Sirdal høst, fullkombinert og treningssamling på samme helg!
Rull til toppen