Resultater fra Horveprøven 2020.

I strålende sommervær ble Horveprøven gjennomført helgen 26.-27. juni. Riktignok med noen lette regnbyger på søndagene, som nok var det beste for både hunder og førere. 64 hunder var påmeldt prøven. Det er omtrent så mange vi klarer å håndtere. Tydelig at mange hadde lyst å delta på prøveaktiviteter eller en lengre pause som følge av Covid-19 pandemien. Av samme grunn ble det ikke arrangert felles grilling, men alle vinner ble behørig feiret.

Av de 63 startende ble 38 premiert. Ekstra hyggelig var det nok for mange av førerne av unghundene som tilte på apportprøve for første gangen. Håper vi ser dere neste år i AK klassen.

Til tross for vanskelige forhold på lørdagen var det flere hunder som leverte topp resultat. B Tinderypen’s F John Wesley Hardin ført av Olaf Hafstad oppnådde full pott (20 poeng). På søndagen fikk de 19 poeng og ble prøvens beste UK hund. P Jimsrypa’s Busby Babe ført av Pål Livar Ravndal og KV Øvstebuas Dra Era ført av Steinar Søiland fikk 20 poeng på søndagen.

I AK klassen KM QM B-Zorro av Bokkedal’n ført av Morten Nilsen prøvens beste AK hund med 30 poeng begge dager. KV Skuteheia’s Oda ført av Svein Enes oppnådde samme poengsum. Oda er 4 mnd eldre en Zorro og blir dermed nr 2. På søndagen fikk også KV Øvstebua’s Crf Bris ført av Amalie Søiland, KV Rypesteggens Cot Eowyn, ført av Sveinung Steine, GS Østjylland’s Sr Eck ført av Jørn Gunnar Bowitz 30 poeng. Nedenfor finner dere full premieliste fra prøven.

55-20010_Premielister Horve

 Takk til Morene produkter som sponsor av forpremier.

 

Resultater fra Horveprøven 2020.
Rull til toppen