Medlemsfordeler

Det lønner seg å være medlem i Rogaland Fuglehundklubb.

Når du skal handle utstyr for trening og tur, benytt deg av våre medlemsrabatter hos Sport 1 Hundvåg og Hetland Sport Sandnes. Henvend deg til ekspeditør før du handler slik at du vet hva du har å rutte med når du skal slå til og belønne deg selv med nytt skikkelig utstyr. 

 

Vi har gleden av å informere om at den gode fór-avtalen for RFKs medlemmer fortsetter i 2024 . Morene sponser også alle klubbens prøver samt sommerutstillingen med flotte fórpremier.

Morene Produkter på Vigrestad er importør av kvalitetsfórene ACANA og ORJEN, i tillegg til andre hunderelaterte produkter. De aktuelle fór-typene kjennetegnes av en høy andel kjøtt og fett, et meget stort utvalg og lite tilsatt «fyllstoff».

En stor fordel med avtalen er at Morenes forhandlernett i vår region er stort og dermed i nærheten av medlemsmassen. Resultatet er kort vei til butikken når behovet for «påfyll» melder seg.

Medlemmer i RFK får 25% rabatt på Morenes produkter, er man oppdretter oppnås en rabattprosent på 35% på hundefor og lakseolje.

Tilbudene vil være tilgjengelig i de utsalgsteder i i Rogaland som distribuer Morenes produkter eller ved Morerene produkter på Vigrestad.

Styret oppfordrer våre medlemmer om å benytte seg av denne gode avtalen, som er lokalt profilert og inngått med en stor lokal hundefórleverandør.

 Medlemmer og oppdrettere henvender seg til: MORENE A/S på mail karl@morene.no med ditt navn og adresse.

Morene vil da utstede medlemskort, bistå med mer informasjon og eventuelt ta opp bestilling.

Mvh Styret

Rull til toppen