Nytt og nyttig om Forusprøven

Det nærmer seg gjennomføring av Forusprøven. Det er stor interesse for prøven og påmeldingene strømmer inn.

I år har vi fått tak i veldig gode lokaler for hovedkvarter for prøven – Friluftslivets hus på Randaberg. I tillegg til sekretariat, kan vi også tilby overnatting og en «all time high» jegermiddag. Overnattingen er dessverre fullbooket, men vi har fremdeles plass til flere på jegermiddagen på lørdag kl 20:00. Her vil dere bli tilbudt både varme og kalde retter – litt av hvert for enhver gane. Det er Tore Eritzland (hotellsjefen) som skal sette dette i stand og det borger for kvalitet! Adressen er Randaberggeilen 20. Avkjørsel merket fra Tungenesveien.

Tore inviterer både deltagere og klubbens medlemmer til en festaften! Kom gjerne selv om du ikke deltar på prøven. Prisen er kun 150kr som også inkluderer et glass drikke. Etterpå er det mulig å kjøpe en pils eller to til en fornuftig pris.

Viktig melding til de som skal overnatte – ta meg sengetøy (dyne/pute eller sovepose).

For dere som kommer på fredag vil det bli servert hjorteburger med steikte båtpoteter og salat til 100kr. Dette bestilles ved ankomst. Servering fram til kl 21:00.

Opprop blir kl 08:00 – men kom gjerne i god tid. For her vil det bli servert både kaffe, kakao og litt å bite i. Og varmen kommer fra bålpanna.

Dersom dere er bekymret for trafikk og sikkerhet for hundene så har klubben på de farligste strekkene leid inn folk som  går vakt på veiene.

Dersom dere har spørsmål vedrørende forpleiningen – så ta kontakt med Tore Eritzland på tlf 92 23 63 36.

For andre spørsmål ta kontakt med prøveleder Steinulf Smith-Meyer på telefon 41 27 61 33.

Nytt og nyttig om Forusprøven
Rull til toppen