Forusprøven 2021

Velkommen til Forusprøven 2021

Rogaland fuglehundklubb inviterer til Forusprøven, årets siste lavlandsprøve 27-28. november 2021. I år har vi igjen gleden av å invitere deltagere og klubbmedlemmer på jegermiddag.

Det vil bli arrangert UK/AK-partier begge dager, VK arrangeres lørdag 27.november. På grunn av korte dager begrenses antall deltakere til 12 hunder pr. UK/AK-parti.

 

Påmeldingsfrist 16.november. NB: Elektronisk påmelding, dette må gjøres via min side på NKK systemet av alle deltakere: https://www.nkk.no/terminliste-prover/category1269.html
Pris per start er 550kr i UK/AK og 600 i VK. 

Prøvens hovedkvarter er Friluftslivets hus på Randabergfjellet (Randaberggeilen 20). Opprop ved hovedkvarterer kl. 08:00 begge dager. 

Vi minner om at originalt sauerenhetsbevis kreves for å stille til start. Alle deltakere blir kontrollert. 

Hovedkvarteret på Randabergfjellet har alle fasiliteter (dog enkel standard). Vi tilbyr her overnatting, som tidligere. Første mann til mølla prinsippet gjelder. Ta med sengetøy, pute og dyne. Vi er glade for å igjen få tilby jegermiddag lørdag for både deltagere og klubbens medlemmer 😊 Prisliste:

  • Overnatting inkl. frokost og nistepakke kr 250,- pr. døgn
  • Middag fredag kr 150,- NB må bestilles senest onsdag 24.november
  • Jegermiddag lørdag inkl. et glass drikke kr 350,- 
  • Påmelding for både overnatting og mat til Tore Eritzland tlf. 92236336

Ved hovedkvarteret finnes også en stor parkeringsplass med mulighet for oppstilling av bobil / campingvogn. 

Prøvens leder er Turid Helgø. Har du spørsmål om prøven kan du ta kontakt på mail: turid.helgo@kruse-smith.no eller på tlf: 91647749.

For spørsmål om påmelding, kontakt Monica Hadland på monicahadland@dabb.no 

Vi trenger hundevakter! Har du planer om å gå som observatør under prøven, eller er du medlem i klubben og har mulighet til å stille som dugnadshjelp så søker vi deg! Enkelte steder på noen av våre terreng har vi behov for å passe på at hundene som er i slipp ikke krysser nærliggende vegnett. Dommer/kjentmann vil veilede dere underveis. Vi blir glade for all hjelp, send påmelding for hundevakt til Turid Helgø. Se kontaktinfo over. 

Vedlagt til orientering regelverket for jaktprøver.

Vedlegger også til orientering Egenerklæring løpetid som deltakere skal benytte seg av ved oppstått løpetid, da det heretter er slutt på å måtte sende veterinærattest ved løpetid. Skader ellers på eier eller hund skal fortsatt dokumenteres ved veterinærattest om hunden må trekkes fra prøven.

Her finner dere også regler for refusjon av påmeldingsavgift på jaktprøver.

Velkommen til noen flotte dager på Forusprøven!

Mvh Prøvekomiteen

Turid Helgø
Tore Eritzland
Jone Nærland
Cecilie Ausland
Monica Hadland
Tor Olaf Espeland
Steinar Søiland
Svein Enes
Geir Lode

Forusprøven 2021
Rull til toppen