Føring av hund i fjellet

RFK holder endagskurs i fjellet søndag 24. september. Vi bruker et terreng i Sirdal, og det kommer nærmere informasjon om hvilket terreng vi velger. 

Vi starter klokka 10:00 og holder på til rundt 18:00, eller så lenge det er greit arbeidslys og hundene fortsatt er motiverte.


Vi vil først og fremst fokusere på praktisk gjennomføring av hundenes arbeid i terrenget. Vi konsentrerer oss om hva jaktprøvereglene/dommerne ser etter når det gjelder hundens talent, og hvorfor akkurat disse egenskapene er viktige i hundens utvikling. Vi vil også vise deg som hundefører hva du kan gjøre for å få hunden til å arbeide mer effektivt og følge dine anvisninger ute. 
Vi vil forklare litt om hva som ligger bak de forskjellige premiegrader på jaktprøve og knytte det opp mot arbeidet din hund utfører. Samtidig er dette like mye en veiledning i hvordan du kan få mest mulig ut av hunden din under trening og på jakt.

Kursinstruktører: Ellinor Nesse og Lene Osberg
Pris: 500 kroner for medlemmer av RFK, 700 kroner for ikke-medlemmer (se nedenfor)
Innbetalt beløp er gjeldende påmelding, men vi vil gjerne ha navn, alder og erfaring på hunden, så derfor fint om du sender det på epost til lene.osberg@byggvell.no

Føring av hund i fjellet
Rull til toppen