Velkommen til Sirdal 2

Vinterprøven Sirdal 2 arrangeres i år helgen 19.03.20 – 21.03.20.

Det arrangeres endags VK lørdag. UK/AK arrangeres alle dager. Pris per start er 450 i AK/UK og 500 i VK. Frist for påmelding er 09.03.21

Påmelding via NKK sine sider: Elektronisk påmelding gjøres her 

Prøvekomiteen følger tett COVID-19 utviklingen og forholder oss til lokale bestemmelser og nasjonale regler og anbefalinger. På grunn av situasjonen slik den er (og har vært) kan det kunne komme endringer tett opp mot gjennomføringen av arrangementet. Deltakerne oppfordres til å følge tett med på klubbens nettside og facebook for statusoppdateringer.

Alle deltagere må gjøre seg kjent med og forholde seg til denne veilederen.

10-02-21 Veileder og risikovurdering jaktprøver Covid 19 maks 

Opprop skjer ved Statskog sine garasjer på Ådneram her kl. 08:45.

Husk Parkeringsavgift (50kr) må betales via VIPPS som anvist ved oppropet. Med bakgrunn i gjeldende COVID19 avstandsregler vil det vil ikke bli hengt opp partilister på opprop. Endelige partilister publiseres senest dagen før start.

Prøvens hovedkvarter/sekretariat er Sirdal Høyfjellshotell (Fidjeland – https://hotelsirdal.no/kontakt). Brukes kun for dommere og avhenting av premier.

Overnatting i regi av klubben vil i år dessverre ikke la seg gjøre på grunn av restriksjoner rundt Covid19. Det vil i den forbindelse heller ikke la seg gjøre å arrangere noen jegermiddag for deltagere.

 

Vedlagt til orientering Regler for fulgehundprøver 2014

Vedlagt til orientering  Egenerklæring løpetid som deltagere skal benytte seg av ved oppstått løpetid da det ikke lengre er nødvendig med veterinærattest.

 

Skader som ellers forhindrer deltager/hund i å delta må som tidligere dokumenteres med attest fra lege/veterinær om hunden må trekkes.

 

FKF har også utarbeidet gode råd om utstyr og bekledning for vinterfjellet. Informasjon til deltagere.

 

Alle deltagere bes vise hensyn og ikke la hundemøkk ligge igjen på oppropet og parkeringsplassene uten å plukke opp etter seg, prøv heller å lufte hundene før dere kommer frem.

 

Evt. Spørsmål angående prøven kan rettes til prøveleder Steffen E. Søreng (41507319 / steffen.soreng@yahoo.no).

 

Hilsen prøvekomiteen Sirdal 2

Steffen E. Søreng (Prøveleder)

Christer Hope

Jan Atle Larsen

Steffen Slaatebræk

Stian Sæland

Velkommen til Sirdal 2
Rull til toppen