Velkommen til Forusprøven 2020

Rogaland fuglehundklubb inviterer til Forusprøven, årets siste lavlandsprøve 28-29. november 2020.
Vi gjør det vi kan for å følge opp suksessen fra i fjor, og samtidig følge gjeldene Corona-smittevernregler.

NB: Elektronisk påmelding, dette må gjøres via min side på NKK systemet av alle deltakere.
Pris per start er kr 550 i AK/UK og 600 i VK.

Det vil bli arrangert AK/UK-partier begge dager, VK arrangeres lørdag 28.november. På grunn av korte dager begrenses antall deltakere til 12 hunder pr. UK/AK-parti.
Påmeldingsfrist 18. november.

Prøvens hovedkvarter er Friluftslivets hus på Randabergfjellet (Randaberggeilen 20). Opprop ved hovedkvarteret kl.08:00 begge dager.

Vi minner om at originalt sauerenhetsbevis kreves for å stille til start. Alle deltakere blir kontrollert.

Hovedkvarteret på Randabergfjellet har alle fasiliteter (dog enkel standard). Vi har mulighet for å tilby overnatting som i fjor, men innenfor Corona-retningslinjer. Første mann til mølla prinsippet gjelder, og pris er satt til kr 200 pr natt. Ta med sengetøy, pute og dyne.

Ved hovedkvarteret finnes også en stor parkeringsplass med mulighet for oppstilling av bobil / campingvogn.

Det blir mulighet for kveldsmat for de som kommer fredag kveld. Gi beskjed om du ønsker dette minst 4 dager før ankomst.
Helpensjon 2 dager (inkl. frokost, matpakke, mat fredag kveld og jegermiddag lørdag) kr 925,-
Frokost inkludert matpakke kr. 125,-
Jegermiddag lørdag kl.20 i hovedkvarteret. Servering av helgrilla gris med tilbehør inkludert et glass drikke: kr. 325,-
Påmelding overnatting, mat og jegermiddag til Tore Eritzland tlf. 92236336

Bruk VIPPS nr 589506 ved betaling for overnatting og jegermiddag.

Prøvens leder er Steinulf Smith-Meyer. Har du spørsmål om prøven kan du ta kontakt med han på mail til steinulf.smith-meyer@npd.no eller på mobil 41276133.

Vedlagt link til jaktprøveregler for stående fuglehunder <https://www.fuglehundklubbenesforbund.no/images/stories/dokumenter/Jaktprover/regler_jakt_2019.pdf>.
Vedlegger også link til skjema for egenerklæring av oppstått løpetid  <https://www.fuglehundklubbenesforbund.no/images/stories/dokumenter/Jaktprover/Egenerklring%20lpetid.doc>.
Skader ellers på hund eller eier skal fortsatt dokumenteres ved veterinær- eller legeattest om hunden må trekkes fra prøven.
Link til FKF sine CORONA-retningslinjer ifm fuglehundprøver. <https://fuglehundklubbenesforbund.no/images/stories/dokumenter/Jaktprover/veileder_fkf_covid19.pdf>

Velkommen til Forusprøven 2020
Rull til toppen