Velkommen til årets fuglehundutstilling for stående fuglehunder

Gledelig melding; NKK har allikevel åpnet opp for at det kan arrangeres utstillinger i sommer.

RFK er derfor glade for å kunne ønske velkommen til utstilling 14. juni. hos Sola Hundesenter, Tanangerveien 213, 4056 Tananger.

Dommer i år er Børge Espeland.

Påmeldingen gjøres elektronisk via NKK aktivitetsliste.

Det er utarbeidet veiledning med egen manual for utstillingsarrangører under koronapandemien i henhold til gjeldende smittevernregler, og RFK må legge til rette for at utstillingen gjennomføres i henhold til veiledningen.

Veiledning for utstillingsarrangører innenfor gjeldende smittevernregler. Det innebærer blant annet at utstillingen vil være stengt for publikum, og salg av kioskvarer er ikke tillatt.

Det må også utarbeides en oppmøteplan med god tidsmargin mellom de forskjellige raser. Utstillere får ikke lov å komme før de er innkalt.

En oppmøteplan vil bli publisert når utstillingskomiteen har oversikt over antall påmeldte straks etter påmeldingsfrist er utgått 6. april.

 

Kontaktperson: Arild Skeivik, mobil 908 03 667

Det blir arrangert utstillingstrening fra 19.mai for de som aldri har stilt hund og for de som vil spisse formen til den store dagen, helt gratis!

– Meld deg på nå – start treningen – møt opp til rett tidspunkt iht. annonsert oppmøteplan på utstillingsdagen – Vi i utstillingskomiteen ønsker deg hjertelig velkommen!

Velkommen til årets fuglehundutstilling for stående fuglehunder
Rull til toppen