Velkommen til apportprøve på Horve 26-27. juni 2021

NVK-Rogaland i samarbeid med RFK ønsker velkommen til apportprøve på Horve 26-27. juni. Det er utarbeidet en veiledning til arrangører for prøver og aktiviteter under koronapandemien i henhold til gjeldende smittevernregler. Vi vil legge til rette for at prøven gjennomføres i henhold til veiledningen.

Det innebærer blant annet at vi pr d.d. ikke vil kunne tilby salg av kioskvarer. Alle oppfordres til å ta meg egen mat og drikke.

Antall «tilskuere» (ikke deltagere) bør begrenses. Vi vil heller ikke arrangere felles grilling og premieutdeling om kvelden. Men det vil være grill tilgjengelig for de gjestene som ønsker å bo på Horve.

Alle øvelsene foregår i gangavstand fra sekretariatet. Opprop blir kl 08:30 begge dager.

 

Prøveleder er Ellinor Nesse, ellinor.nesse@kleppnett.no, 95939348

Påmelding; Elektronisk påmelding, dette må gjøres via NKK terminliste av alle deltakere. Frist: 20.06.2020. Pris pr. prøvestart er 375 kr.

 

Vi minner om at sauerenhetsbevis må kunne forelegges. Alle deltakere blir kontrollert.

 

Vilt / klubbfugl:

På grunn av smittesituasjonen henstiller vi alle til å ta med eget apportvilt. For de som ikke har mulighet til det så vil klubbfugl være due og and. Viltavgift: 150 kr pr. dag. Meld fra til prøveleder om du ønsker klubbfugl.

 

Overnatting

Vi kan i år ikke tilby overnatting i internatet, men det vil være mulighet til å overnatte i bobil / campingvogn/telt. Pris 250 pr. natt.

Det er også andre gode overnattingsmuligheter i nærheten av Horve (f.eks Kronen Gård )

 

Spørsmål angående påmelding og overnatting – ta kontakt med Ellinor Nesse tlf. 959 39 348

Velkommen til apportprøve på Horve 26-27. juni 2021
Rull til toppen