Velkommen til apportprøve på Horve – foreløpige partilister – AK klassen er fullbooket

NVK-Rogaland i samarbeid med RFK  ønsker velkommen til apportprøve på Horve 27-28. juni. Bersagelveien 1048, 4308 Sandnes.

Alle øvelsene foregår i gangavstand fra sekretariat og internat. Opprop blir kl 08:30 begge dager.

Prøveleder er Ellinor Nesse, ellinor.nesse@kleppnett.no, 959393948

Vi har dessverre ikke plass til flere hunder i AK klassen. Vi kan håndtere noen flere UK hunder. Ta kontakt med prøveleder for mer informasjon.

55-20010_Partilister Horve (1)

Påmelding; Elektronisk påmelding, dette må gjøres via NKK systemet av alle deltakere. Frist: 22.06.2020. Pris pr. prøvestart er 375 kr

Vi minner om at sauerenhetsbevis kunne forelegges. Alle deltakere blir kontrollert.

 Vilt / klubbfugl

På grunn av smittesituasjonen henstiller vi alle til å ta med eget apportvilt. Vi kan i år dessverre ikke tilby klubbfugl, men vil ha en begrenset mengde fugl for salg (due/and). Pris pr. fugl er 100 kr. Bestilling gjøres ved å sende mail til ellinor.nesse@kleppnett.no. innen 22.06.20.

 

Premieutdeling

Vi vil foreta premieutdeling like etter avslutte prøve begge dager. For UK klassen ca kl 11:00 og for AK klassen ca kl 16:00.

 

Overnatting

Vi kan i år ikke tilby overnatting i internatet, men det vil være mulighet til å overnatte i bobil / campingvogn / telt. Pris 250 pr. natt. Innbetaling for overnatting til konto 6352 05 01470.

Det er også andre gode overnattingsmuligheter i nærheten av Horve (f.eks Kronen Gård )

Informasjon om Koronapandemien

Det er utarbeidet en veiledning til arrangører for prøver og aktiviteter under koronapandemien i henhold til gjeldende smittevernregler. Vi vil legge til rette for at prøven gjennomføres i henhold til veiledningen.

Det innebærer blant annet at vi ikke vil kunne tilby salg av kioskvarer. Alle oppfordres til å ta meg egen mat og drikke.

Antall «tilskuere» (ikke deltagere) bør begrenses. Vi vil heller ikke arrangere felles grilling og premieutdeling om kvelden. Men det vil være grill tilgjengelig for de gjestene som ønsker å bo på Horve

Velkommen til apportprøve på Horve – foreløpige partilister – AK klassen er fullbooket
Rull til toppen