Rekordstor påmelding til Horveprøven 2020

Over 90 påmeldte til apportprøven på Horve 2.-3. juli 2022.

Foreløpig partiliste 55-22013_partilister (ver 1)

 Opprop blir kl 08:30 begge dager.

 Prøveleder er Ellinor Nesse, ellinor.nesse@kleppnett.no, 95939348

Området er meget barnevennlig så ta gjerne med hele familien. Utendørs er det muligheter for forskjellige aktiviteter for både voksne og barn, som fisking, bading og padling.

Vi vil ha kiosk hvor enkel mat samt drikke kan kjøpes. 

Vi tar opp tradisjonen og har premieutdeling i forbindelse med fellesgrilling på lørdag. Så ta med grillmat.

 Vi minner om at sauerenhetsbevis må kunne forelegges. Alle deltakere i AK klassen kan  bli kontrollert.

Vilt / klubbfugl: Alle oppfordres til å ta med eget apportvilt. For de som ikke har mulighet til det så vil klubbfugl være due og and. Viltavgift: 150 kr pr. dag. Meld fra til prøveleder om du ønsker klubbfugl.

Forøvrig gjelder disse nye reglene for apport fra nå:
Ny prøveordning angående apportvilt. Dette er hva som ble vedtatt på sentral dommerkonferanse og dispensasjon ble innvilget 25.05.2022 av NKKs Jakthundkomite:
«I tillegg til fersk eller opptint fugl, tillates tørket og frosset fugl som en prøveordning for sesongen 2022. Alle fugler kan ha fjernet brystfileter, som kan erstattes med noe som er egnet. Fuglene skal ha en gjenkjennelig form. På vannøvelsen tillates dummy som er påsatt fjær/vinger fra jaktbare fuglearter. Det er ikke tillatt til å bruke nett rundt fugler, med unntak av vannapporten hvor det tillates på tørket fugl, fugler uten brystfileter og på dummy.
Som slepefugl anbefales det å bruke fersk eller opptint fugl. I prøveordningen er det ikke krav til at det benyttes samme art til å slepe sporet som det som legges på sporenden.

Overnatting: Det vil være mulighet til å overnatte i bobil / campingvogn/telt. Pris 250 pr. natt. Det er også andre gode overnattingsmuligheter i nærheten av Horve (f.eks Kronen Gård)

 Spørsmål angående påmelding og overnatting – ta kontakt med prøveleder.

Rekordstor påmelding til Horveprøven 2020
Rull til toppen