Informasjon om nybegynnerkurs

Ida Sollie arrangerer nybegynnerkurs med oppstart 30. oktober.

På grunnkurset gås det gjennom teori og praksis som er viktig for at du skal få en lydig familie- og jakthund. Dette kurset krever ingen forkunnskaper og passer for deg som nettopp har fått hund, eller som ønsker å lære mer om hundedressur.

 Vi tar for oss innlæring og videreutvikling av grunnleggende dressurøvelser som kontakt, sitt, lineføring og innkalling. Vi begynner med innlæring og øker gradvis vanskelighetsgrad i disse øvelsene.  Vi tar hensyn til at hunder og eiere er forskjellige og tilpasser metoder og provokasjoner/forstyrrelser den enkelte ekvipasje med hovedfokus på at alle skal lykkes. Etter endt kurs skal du sitte igjen med kunnskap om hvordan du trener videre på egenhånd. 

 Kurset går følgende datoer: 30 oktober, 1, 5, 8, 12, 15, 19 november. Kurset består av en teorikveld og seks praktiske kvelder. Teorien første dag blir avholdt på Kvål i Sandnes og vi begynner klokken 1800. Kurset starter 19:30 de praktiske kveldene.

 Påmelding til Ida på mail:    idasollie@gmail.com. Informer gjerne om: førers navn telefonnummer, samt hundens navn, rase og alder.

 Kurset koster 2500,-

 For mer informasjon om kurset: http://idasollie.no/index.php/ct-menu-item-17/148-nybegynner-kurs2

 

Velkommen på kurs!

 

 

Informasjon om nybegynnerkurs
Rull til toppen