Resultat fra Horveprøven 2021

Årets apportprøve på Horve ble gjennomført med et rekordstort antall deltagere. 72 startende hunder fordelt på to dager og to klasser er nok det maksimale av hva vi klarer å få til. Med med god hjelp av en dyktig prøvekomite, hardtarbeidende hjelpere og fleksible dommere fikk vi prøven vel i havn.

Området vi får benytte ved Horve ungdomssenter egner seg svært godt og gir en fin intim atmosfære. Selv om ventetiden kan bli uhorvelig lang, får en tid til å bli godt kjent med andre deltagere.

Til sammen ble det delt ut 36 premier, 50% premiering. Selv om været var fint var det nok litt vanskelige forhold på lørdagen og flere AK hunder ble slått ut på de to første øvelsene (søk og vannapport). På søndagen bedret forholdet seg, som særlig UK hundene fikk glede av.

Prøvens beste UK hund ble LV Langvassåsens Ayla ført av Lars Anfinn Steinset, som også ble beste UK hund på lørdag. Prøvens beste AK hund ble KV Øvstebuas Dra Era ført av Steinar Søiland, som også ble beste AK hund på lørdag. Era var den eneste hunden som fikk 10 poeng på alle øvelsene.

 

55-21048_premieliste 2021

Vi gratulerer alle vinnere, takker alle som deltok, og håper å se dere igjen neste år. Flere bilder fra prøven nedenfor.

Resultat fra Horveprøven 2021
Rull til toppen