Horveprøven 2017 sprengte alle grenser

prøvens besteÅrets apportprøve på Horve ble en kjempesuksess, med rekord deltagelse, mange premier, godt apportvær og hyggelig grillkveld.

Av 67 påmeldte hunder møtte 64 til start og av disse ble hele 43 premiert.

På apportprøver er det vanlig å premiere beste UK og AK hunder. Disse var

Lørdag: Beste UK hund: Suldølen’s AES Jeger (20 poeng), Beste AK hund: Landinarnas R-trygve (30 poeng)

Søndag: Beste UK hund: Skuteheiea’s Oda (20 poeng), Beste AK hund: Skåtfjellets Bzt Tinn Tellus (30 poeng)

Prøvens beste UK hund: Suldølen’s AES Jeger (20 + 19 poeng)

Prøvens beste AK hund: Øvstebua’s Adm Fryd (29 + 30 poeng)

Ekstra hyggelig at det var mange unghunder på prøven. Hunder og førere som startet å trene apport en kald aprildag tidligere i år og som iherdig og systematisk har trent seg fram til prøvestart for aller første gang. Vi håper å se dere tilbake neste år, da som AK hunder.

steve christina turid janne

 

 

 

 

 

 

 

Steve Øverland og Dixie, Christina Svendsen og Hugo, Turid Helgø og Copper og  Janne Svihus og Alaska

Det er alltid stor stas å oppnå full pott på alle øvelsene (3x10poeng). I år ble fem nye ekvipasjer tildelt 30poeng pins og tatt opp som medlem i pinseklubben. Vi gratulerer Astrid Ellefsen med Rugdelias RZM Stuck, Ida Sollie med Landinarnas R-trygve, Sissel Bergesen med Skåtfjellets Bzt Tinn Tellus, Sveinung Steine med Rypesteggens Cot Eowyn og Steinar Søiland med Øvstebua’s Adm Fryd.

astrid ida sissel  eowyn steinar

Etter prøve slutt på lørdagen ble det arrangert VK apport. De tre beste AK deltok. Alle hadde oppnådd 30 poeng. Deltagerne var foruten Astrid Ellefsen med Rugdelias RZM Stuck og Ida Sollie med Landinarnas R-trygve prøvens yngste deltager Kristoffer Kristiansen med Rugdelias Nmj Octavia. 7 forskjellige objekter var lagt ut og skulle apporteres innen 4 minutt. Etter en intens spennende konkurranse gikk Astrid og Stuck av med premien bare noen få sekunder før Kristoffer og Octavia. Trygve vant helt klart showklassen, da har innimellom apportene flørtet med publikum.

IMG_9077

  Premieliste Horve 2017

Vi gratuler alle med innsatsen og ønsker velkommen tilbake neste år.

Horveprøven 2017 sprengte alle grenser
Rull til toppen