Apportprøve på Horve

apportbildeNVK-Rogaland sammen med RFK  ønsker velkommen til apportprøve 1. og 2. juli på idylliske Horve ved Sandnes.

Påmeldingsfristen er 23.06, og vi ønsker alle velkommen.

Helgen 1. og 2. juli arrangeres den årlige apportprøven på Horve. Det vil bli mulighet for overnatting på internatet også i år.

Innbetaling for start og viltavgift betales til konto 6352 05 01470 innen 23.06.17.

Pris på klubbfugl er 100 kr.

Pris for påmelding er 325 kr

Innbetaling gjelder som påmelding, men send også en mail til prøveleder (Alexander Kristiansen; alexander@filmavdelingen.no).

Alle oppfordres til å ta med eget apportvilt. For de som ikke har mulighet til det så vil klubbfugl være due og måke (1o0,- per dag) Alle øvelsene foregår i gangavstand fra sekretariatet. Her vil vi ha kiosk der enkel mat. Vi følger tradisjonen og har premieutdeling i forbindelse med fellesgrilling på lørdag. Ta med grillmat!

Vi kan tilby overnatting på internatet (2-4 manns rom med dusj). Pris for overnatting er 450 kr pr voksen og 200 kr pr barn pr natt.  Det er også mulig å overnatte på stedet i telt eller bobil/vogn. Overnatting i telt på stedet koster 150,- per natt og for bobil/vogn 250,- per natt. Dette bes innbetales i sammen med påmeldingsavgiften.

Spørsmål kan rettes til Alexander Kristiansen; alexander@filmavdelingen.no eller mobilnummer 47394955.

Veibeskrivelse:

Horve Ungdomssenter er et leirsted som ligger 16 km fra Sandnes sentrum. Følg RV 13, Lutsiveien (mot Hommersåk). Ta av mot høyre og følg Ryfylkeveien videre ca. 7,5 km, sving til høyre og kjør ca. 229 meter til Horve ungdomssenter.

Vel møtt til en trivelig helg! NVK-Rogaland

For mer informasjon se vorsthehunklubbens netsider www.vorsth.no avd Rogaland

For de som er interessert arrangeres det treninger i lufteterrenget til RFK i forkant av prøven. Første trening er tirsdag 16 mai klokken 18.00. Mer info finner du her.

Apportprøve på Horve
Rull til toppen