Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: oktober 2017

Rapport fra Forusprøven 2017

Forusprøven 2017 vil bli husket for veldig høy kvalitet på unghundene. Det viste også igjen på premielisten hvor de forsynte seg med 10 av 11 premier i kvalitetsklassen. Halvparten av disse igjen var 1. premier. Og det var mange veldig gode søkere som ikke ble premiert til tross for mange sjanser på fugl.

tullamore tom woldDet må være lov å trekke fram to ekvipasjer; KV Suldølen’s AES Tullamore, fører Arild Walter Hansen og ES pointerGaupeskaret’s Chasy, fører Tom Wold. Begge disse fikk 2x1UK. To fanstastisk gode viltfinnere som har tatt for seg av premier i år. Ryktene vil ha det til at Tullamore også ligger svært godt an i NVC cupen.

Kanskje det mest spennende under prøven var kampen mellom Hans Nordnæs og Olav Rakbjørg som begge kjempet om å vinne årets pointercup. Olav med P Langlandsmoens Black Duo ledet med 1 poeng før prøven. Hans så sitt snitt til mer poeng og meldte seg på Forusprøven, noe som ryktes helt til Trøndelag. Og dermed fikk vi en liten duell. Etter første dag var stillingen den samme, men på overtid dag 2 klarte Ajax å prikke inn et perfekt fuglearbeid på en fasan. Det ble rapportert om ville tilstander på partiet. Olav ville ikke gi seg så lett og la om på reiseplanene og begge møttes på samme parti på søndagen. Dessverre ble det ikke fuglearbeid og dermed ingen premiering – slik at vinner av årets pointercup ble P Høytjønnas Ajax og Hans Nordnæs.

Sølv til Ida og Haldor i finalen i St.Hubertus

IdaIda Sollie og SV Haldor felte fasan i jaktkonkurransen som går under VM i Frankrike.

Les mer om dette her

Rogaland Fuglehund gratulerer

Husk medlemskveld på Torsdag 16/11: Hvordan få en lydig jakthund? Og hva påvirker fuglearbeidet?

Kjære medlemmer.

Husk å sette av tid til dette torsdag 16/11 kl 19.00

Vi ønsker velkommen til spennende medlemskveld med Jon Georg Hov.

36017_grunnkurs_1Jon driver Fuglehundens verden og har kurset hundrevis av fuglehundeiere og deres hunder opp i gjennom tidene. Tilbakemeldingene fra hans kursdeltakere er veldig flotte og nå kommer han til oss med sitt spennende foredrag: «Hvordan få en lydig jakthund?» Og hva påvirker fuglearbeidet?

Diverse kurs

Fra tre private aktører har vi  fått forespørsel om å dele deres kurs som avholdes i Rogaland i høst.

RFK utsetter samtidig sitt eget kurs til nyåret pga få påmeldte, se info nede på innlegg.

Velkommen til Forusprøven 2017 – partilister

forus illRogaland Fuglehundklubb ønsker hjertelig velkommen til årets Forus prøve 27- 29. oktober 2017

Frist for web påmelding var 15. oktober. Det er fremdeles mulig å melde seg på manuelt. Påmeldinger etter frist har en ekstrakostnad på kr 50,- Kontonummer : 3201.25.05859 . Send også en mail til prøveleder med påmeldingsinformasjon (ellinor.nesse@kleppnett.no).

Det arrangeres 2 kvalitetsparti (UK/AK) alle dager. VK arrangeres lørdag.

partilister ver 2 25.10.17