Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: november 2014

Spennende kåseri av Kåre Lotsberg.

Kåre Lotsberg 2 Tirsdag den 18. november avholdt RFK årets siste aktivitet for sine medlemmer og gjest for kvelden var Kåre Lotsberg med sitt kåseri Et Gladere Hundeliv.

Kåre er en godt kjent hundemann for mange men for oss i Rogaland kanskje litt mindre kjent da han veldig sjeldent har besøkt denne regionen.

De 40 personene som var tilstede denne kvelden fikk med seg mange gode tips og mange fine historier på veien, og sjeldent har vel så mange godt voksne kvinner og menn sittet  så lydhør i nesten to timer.

Resulat fra klubbmesterskapet 2014

alle deltagerne

Det var stor interesse for årets klubbmesterskap som ble avholdt i Statskogs terreng – Hetlandskogen. 20 ekvipasjer var påmeldt, 18 stilte til start. Kjetil Kristiansen var dommer.

Det ble en spennende avslutning på årets klubbmesterskap. Det ble et familieoppgjør mellom svigersønn Steffen og svigerfar Eivind. Til tross for perfekt fuglearbeid på rugde i siste slipp på Eivind Endresen og Ørntuas I Tbird ble de slått av Steffen og  Lytingfjellet’s Guinness.

Her er et utfyllende referat.Dreiebok klubbmesterskap RFK Hetlandskogen

Invitasjon til åpen kveld hos Rogaland Fuglehundklubb

Invitasjon til åpen kveld hos Rogaland Fuglehundklubb    

Sted:     Løå te Geir, Sveinsvollvegen 120 Voll

Tid:        Tirsdag 18. november kl. 1900

Hva skjer:Kåseri, Et Gladere Hundeliv av og med Kåre Lotsberg.

Hva må du gjøre?: Legge dette i kalenderen nå, og sette av kr. 100,- til inngangsbillett.

Steffen Søreng og Lytingfjellet’s Guinness ble årets klubbmester

Det ble en spennende avslutning på årets klubbmesterskap. Det ble et familieoppgjør mellom svigersønn Steffen og svigerfar Eivind. Til tross for perfekt fuglearbeid på rugde i siste slipp på Eivind Endresen og Ørntuas I Tbird ble de slått av Steffen og  Lytingfjellet’s Guinness. Disse ekvipasjene gikk nemlig sammen i første slipp, hvor Eivind og Tbird ble slått i fugl av Steffen og Guinness. Sånn er det bare!

klubbmester 2014

Resultater fra Forusprøven

Vi gratulerer alle premievinner på Forusprøven.

VK finalen ble vunnet av Morten Torkelsen og ES – Flørli’s Miss Tallulah, med god hjelp av makker  Helge Pedersen. Det var Helge som fant Tallulah i stand og meldte fra til dommerne. I det Helge fløyter sitt på egen hund flyr rugda. Tallulah er rolig og Helge skyter. RIOS. Inne mellom trærne gikk Morten og ergret seg over å bli slått i fugl! Vi setter stor på slikt sportsmanship….

Helge vant for øvrig 1VK i kvalifiseringen dagen før sammen med P – Jutevatnets Luna.

Dommere i finalen var Arne Abel-Lunde og Edvard Lillegård.

Vk vinnere

Dere finner alle vinnerne presentert på vår Facebook side: https://www.facebook.com/rogalandfk

premieliste-2014