Invitasjon til åpen kveld hos Rogaland Fuglehundklubb

Invitasjon til åpen kveld hos Rogaland Fuglehundklubb    

Sted:     Løå te Geir, Sveinsvollvegen 120 Voll

Tid:        Tirsdag 18. november kl. 1900

Hva skjer:Kåseri, Et Gladere Hundeliv av og med Kåre Lotsberg.

Hva må du gjøre?: Legge dette i kalenderen nå, og sette av kr. 100,- til inngangsbillett.

Kjære medlemmer og ikke medlemmer.

Som en avslutning på en, for mange, lang sesong har RFK nå gleden av å invitere deg til en liten avslappende og kjekk førjulskveld med et spennende kåseri med Kåre Lotsberg.

Kåre er en godt voksen mann med over 50 års erfaring med fuglehunder, og dette kåseriet vil garantert treffe alle som har hund og jobber med hund. Uansett om det er harehund, sofahund, fuglehund, lydig(hets)hund, sporhund, losende hund, logrende hund, politihund, ølhund, narkohund, eller strihåret Dachs J

Lett servering og lotteri med fine premier (ta med kontanter)

Det jobbes også med å sette opp gode tilbud på noen utvalgte produkter fra Stensland Sport.

 

Velkommen til oss!

Kåre Lotsberg

Kåre med en av sine Pointere.

Jeg ser på en syv uker gammel valp som en uinnspilt grammofonplate. Lykkes jeg i å sette riktige riller i platen fra starten av, kan den være mer enn halvveis innspilt når valpen er 6 måneder gammel og nesten ferdig innspilt når hunden er 12 måneder. Dype, uheldige riller lar seg vanligvis bare endre gjennom harde dressurmidler.

Noen få førere ser ut til alltid å få frem gode hunder som føres på en stillferdig og eksemplarisk måte og som praktisk talt alltid oppnår premie hvis fuglesituasjon oppstår. Andre førere kommer med generasjon etter generasjon med hunder som oppviser de samme feil. Det kan være treghet og ulyst for fugl, dårlig kontakt og vanskeligheter med innkalling eller generelt svart dårlig appell. I sitt stille sinn kan en gå å undre seg over om det ikke er førernes evne til å kommunisere med sine dyr som bedømmes i langt høyere grad enn hundenes naturlige egenskaper.

Vi sees!

 

 

Invitasjon til åpen kveld hos Rogaland Fuglehundklubb
Rull til toppen