Velkommen til RFK Klubbmesterskap 2019

Årets klubbmesterskap arrangeres lørdag 23. november på Krossberg.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 12. november.

Det settes opp kun ett parti og maks 20 hunder! Snu deg derfor rundt og meld på årets viktigste konkurranse før 12. november! Om nødvendig blir det trekning blant de som er påmeldt innen tidsfristen.

Klubbmesterskapet er en fin anledning også for deg som nybegynner å få testet ut jaktprøvelivet. Det avvikles som blandingsparti med deltakelse fra voksen- og unghundklasse; UK og AK. Startrekkefølge trekkes, men slik at UK hund går mot UK hund og AK hund går mot AK hund.

Jaktprøveregler og dommers vurdering legges til grunn for bedømmelse og rangering. Her er det bare å gjøre sitt beste! Alle skal få passende med muligheter og dommer vurderer hund og dressur slik at vi får vist fram våre utmerkede jakthunder og får sjans å kåre klubbens beste hunder!

Det gis fortløpende rangering. Det premieres inntil 3 hunder i UK og 3 AK. For å bli premiert må det være et godkjent fuglearbeid. Vinner i klassen får tittel Klubbmester RFK UK og/eller Klubbmester RFK AK.

Oppmøte: ved transformatorstasjonen på Madla, Ragbakken, 4042 Stavanger,  kl 08.30.

Pris: Kr. 100,-/hund, betales ved oppmøte, vi har Vipps. Ved stor påmelding begrenses antall hunder pr deltaker.

 Alle hunder må ha gyldig sauebevis!

 Påmelding: Karl Kallevåg-Albrektsen: kkalbrektsen@gmail.com eller telefon 952 29 332, husk å oppgi navn og tlf nr, navn/rase på hund og klassen din hund stiller i, UK eller AK.

PS: Selv om vi er i lavlandet i år så ta med passende klær og mat for en utedag! Sjekk vær og temperaturer på forhånd.

Velkommen, dette blir moro!

Velkommen til RFK Klubbmesterskap 2019
Rull til toppen