Velkommen til Forus prøven og Forus Open

fasan

Rogaland Fuglehundklubb ønsker hjertelig velkommen til årets Forus prøve 31. oktober -2. november og Forus Open 1-2. november.

Også i år har vi satt ut mye fugl, særlig i våre nye terreng. Det rapporteres ellers om godt med overlevende fugl og nye kull i terrengene. Så vi er optimister og forventer gode forhold.

Som i fjor vil vi blant deltagerne i Forus Open trekke ut gavekort til en verdi på inntil 10.000 kr.

Det arrangeres 2 kvalitetsparti på fredag 1. november hvor unghundene vil bli prioritert. Det arrangeres også 1 (evt 2) kvalitetsparti på lørdag og 2 kvalitetsparti på søndag.

VK arrangeres lørdag (kval) og søndag (finale) 1-2. november.

Forus Open er et høystatusløp for hunder under 24 måneder hvor kvalifiseringskravet er 1UK. To kvalifiseringsparti arrangeres på lørdag 1. november og finalen går søndag 2. november.

Flotte premier i Forus Open

Alle deltagerne i Forus Open finale får et varmedekken med brodert fasan, vinneren av Forus Open vil får en flott utstoppet fasan-cock. Blant deltagerne vil det bli trukket ut gavekort til en verdi på inntil 10.000 kroner.

Hovedkvarter og overnatting

Hovedkvarter er i år på First hotell Alstor i Stavanger.

Oppmøte 08.oo alle dager. Vi gjør oppmerksom på tett trafikk på fredag, så beregn god tid.

Trenger du overnatting har vi avtalt gode priser med hotellet. Vi har reservert rom hvor det er lov til å ha med hund, men den må som vanlig være i bur. Vi ber om at dette respekteres.

Tilbud på rompriser pr dobbeltrom: 890,- (uten hund) og 1090,- (med hund) – inklusiv frokost. Her finner du kartlink til First hotel Alstor.

Vi kan også anbefale overnatting på Thon Hotels Sandnes. De har gode priser i helgene og mulighet for å ha hund på rommet. E-post:sandnes.salg@thonhotels.noWeb: www.thonhotels.no/sandnes.

Det er også en rekke andre overnattingsmuligheter i området.

Jegermiddag

Det arrangeres jegermiddag med premieutdeling på hotellet lørdag kveld. Prisen for jegermiddag er 598 kr. pr. person. Det serveres en tre-retters selskapsmeny. Påmelding sendes på mail til prøveleder.

Påmeldingsinfo Forus-prøven:

  • Kontonummer: 3201.25.05859
  • Startavgift: 500,- for UK/AK, 550,- for VK
  • Påmeldingsfrist: 13.10.2013

Merk innbetalingen med hundens registreringsnummer og klasse den stiller i, hvilke(n) dag(er) du stiller, ditt telefonnummer og eventuelt navn på annen fører enn eier.

Påmeldingsinfo Forus Open:

  • Kontonummer: 3201.25.05859
  • Startavgift: 500,-
  • Påmeldingsfrist: 24.10.2013

Merk innbetalingen med hundens registreringsnummer og «Forus Open», ditt telefonnummer og eventuelt navn på annen fører enn eier. Oppgi også dato og sted for oppnådd 1UK.

Prøveleder er:

Ellinor Nesse

  • Tlf: 95 93 93 48
  • ellinor.nesse@kleppnett.no

 

Prøven sponses av:

meradog1Stensland sport ny logo

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til lavlandsprøve på Forus!

 

Velkommen til Forus prøven og Forus Open
Rull til toppen