Trening av hund i Sirdalen-Terminliste for 2018

Kjære medlemmer, godt nytt år til dere alle.

Da er vi igang med 2018 allerede og på fjellet er det vinter og flott. Noen gjør seg nå klar for opptrening av ny hund, andre flikker og reparerer på den de har fra før, og noen finpusser på stjerna vibekesom allerede er i knallgod form.

Felles for alle som skal starte på vinterprøver er at de helst vil til fjells å trene i snøen. Husk da på en ting som medlem av RFK, ligg langt unna terrenger du ikke har avtale om å trene i.

RFK har eget trenings terreng som kan benyttes og det anses som lite lojalt mot RFK at medlemmer tjuvtrener i terreng som vi disponerer til prøver og aktiviteter, da dette kan ødelegge vårt forhold til utleier. Det ville være katastrofalt.

Veien inn til Holmevann brøytes fortsatt og vi har nøkkel til bom, som ennå virker. Superenkel forskning viser at den som trener lovlig, trener mer konsentrert og avslappet og får bedre utbytte av treningen 🙂

Vi har allerede i romjulen blitt kontaktet av leietakere som har måttet snakke til folk som kommer opp og tar seg til rette med flere hunder. Ikkje bra!! Disse kan ikke knyttes til RFK men det vil bli reagert dersom noen av våre medlemmer går på en smell der oppe!

Ta dette til etterretning folkens, vi fuglehundeiere og RFK trenger all goodwill vi kan få.

Husk Vinterens Vakreste Eventyr: Sirdal vinter 1, 24-25 Februar og Sirdal vinter 2, 16-18. Mars

Her er terminlisten for vinteren 2018: høyfjell_vinter_2018

Vi sees på fjellet 🙂

Med vennlig hilsen styret.

Trening av hund i Sirdalen-Terminliste for 2018
Rull til toppen