Rapport fra Sirdal II

Sirdal II 2014 ble en liten prøve med mye vær. Fugl var i terrenget, men det ble vanskelig for de fleste. Imidlertid fikk vi tre premieringer i VK. Vi gratulerer alle tre!

Fredagen startet veldig bra værmessig. Et UK/AK parti var ute og det var mye fugl før lunch. Etter lunch kom uværet og det ble etter hvert ufyselige forhold, og partiet avsluttet dessverre uten premier. På lørdag hadde været igjen roet seg og dagen startet bra. Et UK/AK parti var ute i tillegg til VK’en. Også lørdag ble været dårligere etter lunch med nedbør i form av våt snø. Begge partiene hadde fugl i terrengene, men det var bare VK partiet som kom ned med premier. I UK/AK må lett fugl og manglende dressur for AK hundene ta skylden for at det ikke ble premier. Søndagen ble preget at til dels kraftig regn og det var en klissvåt gjeng som kom ned fra fjellet rett før kl seks. Imponerende utholdenhet av dommere, deltagere og hunder. Også søndag var fuglen hjemme, men marginene var ikke på riktig side og prøven ble dessverre avsluttet uten premier i UK/AK.

Vinnere VK Sirdal II 2014

Været har nok hatt sitt å si for fuglen sin samarbeidsvilje og de ble i letteste laget for UK hundene. For AK hundene manglet det dessverre litt på dressuren. I VK var det tre hunder som beviste at de hører hjemme i det gjeveste selskap. Det var Berkjestølens Alfa som fikk 1 VK m/CK med Jan Tellhaug som fører. 2 VK gikk til Gumpefjellets Susi og Rune Staddeland, mens Jone Mossige og Risefjellets Balto fikk 3 VK.

 

Også dette året ble Forsvarshytta på Ådneram benyttet som hovedkvarter og det var god stemning og veldig sosialt for de som valgte å bo der.

Rapport fra Sirdal II
Rull til toppen