Referat og premieliste for Sirdal 2

Da er Sirdal 2 over for denne gang.

Jepp, du hørte riktig, det er over. Vi har pakket sammen og reist hjem og du får ikke sjansen til å være med på festen før om et år.

For fest det ble det. Rypene var der. De kjekke fuglehundfolkene med de sterkeste bikkjene var der. Snøen som alle trodde var borte, var der. Til og med kongen var der. Kongen av forsvarshytta. Kokken var der, og i år hadde han med seg læreguttene sine. Noen av de har faktisk fagbrev i hobbykokkelering, smooth levert gutter. Der var fisk fra Janas og fisk fra Willy Hovden. Hjorten var der og kremen fra Agder var der. Sport 1 fra Hundvåg var der med flotte premier. Det var også Meradog. Og Hurtigruta Carglass. Nevnte vi dommerne? Mette Møllerop, Axel Clausen, Jan Atle Larsen, Svein Arild Holmen, Børge Simonsen, Ola Nedrejord, Arild Skeivik, Jørn G Bowitz, dommerelev fra AFK Knut Mørk, våre egne dommerelever Lene Osberg og Øyvind Dahl Stamnes og innleid settedommer fra RFK Stig Andre Sunde. De var der. Til og med Johan Anders dukket opp ut på kvelden.

Vi i komiteen syntes dette var gøy, skikkelig gøy og vi hadde over 25% premiering i helgen. Det er frekt. Småfrekt faktisk.

Oppvarmingen begynte på fredag med 5 premier hvorav 3 stk 1. premier samlet på to halvstore partier. Været var fint. På lørdag hadde vi ute over 40 ekvipasjer og fikk 10 flotte premier. Det var ryper i alle slipp på begge UK/AK partiene. Og i nesten alle slipp i VK.

Natt til søndag var det dårlig vær og mange stod av når de så ut vinduet på søndag. Dumt syntes vi da det løyet og ble skikkelig fint under opprop og ut dagen. 3 flotte premier på 11 startende må vi si er godkjent.

Når vi leser kritikkene fra helgen så skjønner vi at det er mange unge hunder der ute som har talent for å finne fugl. Men, gutter og jenter, de må dresseres hjemme før de skal til fjells. Oppsøk venner og kjente i klubben og tren lydighet sammen. Det er ikke alltid en trenger å løpe/kjøre langt til fjells for å trene hunden. Vi er skråsikre på at dere vil stå på premielisten allerede under Sirdal Høst 😉

Komplett premieliste finnes her: 50-19019_Premieliste komplett

RFK’s Facebookside har vært flittig i bruk i helgen, der finner dere bilder av alle premierte. Har du ikke Facebook så skaff deg det hvis du er nysgjerrig 😉

Vi hadde noen kåringer i helgen. Blant mange gode hunder og resultater fikk disse ekvipasjen hver sin flotte jaktsekk av Sport 1 på Hundvåg

Prøvens beste hund i UK, ES Fønnebø’s Evita og Geir Lode

Prøvens beste hund i AK, ES Berkjestølen’s Can-Am og Jan Telhaug

Vinner av VK IS Sjøsprøyten’s Ipa og Knut Mørk. Dette var Ipa’s første start i VK, vi applauderer 😉

Prøvens gladeste, Axel Clausen og Breton Donna (Suhlegan Niusha) 1. AK (m/Cacit) på fredag

Årets Rocke kokk, Stian Sæland fra Sør For Skjævelandsbrua

Årets Rookie & Humorist, Christer Hope fra Sola

Prøvens Beste Offroader, Ove Johan Aklestad/Land Cruiser

Beste Utegående Reporter, Steffen Søreng fra Sola. Update fra VK (Dette er Sami Radio, vi sende så lenge batterian vare)

Årets Pyser, Rogalendingene som bare tåler vannrett regn, ikke vannrett snø 😉

Klubbmester Rævkrok, Arild Skeivik fra Sola.

Klubbmester Håndbakk, Tom Olsen fra Arendal

Ellers, et stort kyss til ovennevnte som dømte for oss, til grunneiere og samarbeidspartnere. Og til Sissel og gutta på kjøkkenlandslaget. Tusen, tusen takk også til alle dere som melder dere på prøvene våre.

Håper vi sees igjen.

Hilsen Gutta i Sirdal 2

Referat og premieliste for Sirdal 2
Rull til toppen