Ny sponsor og gode avtaler for RFKs medlemmer

RFK har nå inngått en foravtale med Morene produkter på Vigrestad. Morene er forhandler av kvalitetsforene ACANA og ORJEN, i tillegg til andre hunderelaterte produkter. De aktuelle fortypene kjennetegnes av en høy andel kjøtt og fett, et meget stort utvalg og lite tilsatt «fyllstoff».

En av fordelene med avtalen som nå trer i kraft, er at Morenes forhandlernett i vår region er stort og dermed i nærheten av medlemsmassen. Resultatet er kort vei til butikken når behovet for «påfyll» melder seg.

Medlemmer i RFK får 25% rabatt på hundefor og lakseolje, er man oppdretter oppnås en rabattprosent på 35. Morene vil fremover sponse alle klubbens prøver samt utstillingen med forpremier.

Styret oppfordrer våre medlemmer om å benytte seg av denne avtalen, som er lokalt profilert og inngått med en lokal stor hundeforleverandør. RFK vil i nær fremtid arrangere en medlemskveld der representant for Morene får presentere sine produkter. Denne aktuelle kvelden vil det være kjempetilbud på diverse typer hundefor.

 

Medlemmer og oppdrettere henvender seg til:

MORENE A/S på telefon 51432480, og spør da etter JOHN.

John vil da kunne ta opp bestilling på og utstede medlemskort og eventuelt bistå med mer informasjon

 

Ny sponsor og gode avtaler for RFKs medlemmer
Rull til toppen