Hvem fortjener Gullmerket eller Æresmedlemskap i RFK?

Rogaland Fuglehundklubb feirer 50 år i 2020. Det vil bli markert på flere måter, blant annet ved å tildele gullmerket og æresmedlemskap til medlemmer som har utført lang og tro tjeneste for klubben.

Regelverket sier at medlemmer med lang og bred involvering kan tildeles æresmedlemskap, mens med medlemmer med lang innsats innen spesifikke felt kan tildeles gullmerket (se hele paragrafen nedenfor).

Styret ønsker forslag fra medlemmene og setter stor pris på å få et begrunnet forslag innen 1. desember 2019. Har du noen gode forslag – skriv det ned og send det til Erwin Kranzmann, erwin@lyse.net.

6-6 Påskjønnelser

Æresmedlemskap i RFK er klubbens høyeste utmerkelse. Æresmedlemskap kan tildeles av årsmøtet etter innstilling fra styret, til følgende medlemmer:

  • Registrert medlem av RFK som har utøvd særlig stor innsats for klubben og dens formål og arbeid, og til fremme av fuglehundsporten generelt.
  • Annen person som har utøvd betydelig innsats til fremme av fuglehundsporten.

Æresmedlemskap medfører livsvarig gratis medlemskap i RFK inkludert øvrige rettigheter som ethvert annet registrert klubbmedlem.

Tildeling av Gullmerke er RFK’s nest høyeste utmerkelse. Gullmerke kan tildeles av styret til registrerte medlemmer eller annen person som har utøvd betydelig innsats for klubben i enkeltsaker og spesifikke felt over lang tid.

Ved tildeling av klubbens merke for æresmedlemskap og gullmerke, skal diplom også tildeles hvor begrunnelsen for tildelingen er påført.

Innstilling til æresmedlemskap og gullmerke kan foreslås av ethvert registrert medlem i RFK, og skal gjøres skriftlig til styret. Innstillingen må inneholde navn på kandidat og detaljert begrunnelse for innstillingen. Styret avgjør om det skal innstilles medlemmer for tildeling av æresmedlemskap for årsmøtet. Gullmerke vil bli tildelt på første ordinære årsmøte etter vedtak i styret.

 

Hvem fortjener Gullmerket eller Æresmedlemskap i RFK?
Rull til toppen