Husk jakta 10. september!

Rypejakt er en nydelig ting.

Rypejakta er et høydepunkt i året. Uansett hvor dårlig sommeren var, så kommer høsten klar og blank med nye ledige jaktdager i kalenderen. Det finnes ikke noe finere enn en høstdag med fint vær i fjellet. Legg til en logrende fuglehund med fjær i kjeften, rype i lyngen og kaffebål ved et stille vann så er du der. Trenger ikke meditere på kontoret når alle er gått hjem etter en slik høst. Alle skulle fått prøve dette. Rypejakt med stående fuglehund burde vært på blå resept.kaffebål

Har du forresten tenkt over at hunden din snart skal jobbe ræva av seg for at du skal ha ei fin jakt? At den allerede nå burde vært i knallgod form og ha vent seg til energirikt for? Slik at den slipper å få dårlig mage etter to dager i fjellet? Hva med deg selv, sikker på at du tåler akevitten like «godt» i år som i fjor? Passer skoene og buksa? Har du lufta fjellduken, gjort ren kaffekjelen, fiksa jaktdekkenet som hang og slang sist? Hva med skyteferdighetene? For sent å gjøre noe med de nå, så husk å trene skikkelig før neste sesong hvis du skyter så dårlig at bikkja di vurderer å bytte eier etter jakta.

Da ønsker vi alle ei skikkelig fin og sikker jakt.

Send oss gjerne noen fine bilder senere i høst så legger vi de ut på hjemmesiden og facebook slik at vi kan lene oss tilbake å meditere litt i de mørke novemberdagene!

Jakthilsen fra oss i Rogaland Fuglehundklubb

Taksering

Husk jakta 10. september!
Rull til toppen