Treningstur? Noen ganger er det ålreit. Helt ålreit

Hender det at du drømmer om en ålreit fjelltur? Noen ganger?

Gjerne når du rusler rundt i nabolaget med bikkja en kald og stjerneklar høstkveld og lukter brent bjørkeved fra nabolaget? Eller når du sitter på do og leser det nyeste Villmarksliv? Superenkel
kaffebålforskning viser at mange gjør nettopp det. Og de tenker på bål og bålrøyk. Stille fjellvann med ørretvak. Ryper på vingene og gjerne en stilfull Pointer i stand. Eller kanskje en setter fint driv? Eller en livlig og logrende Bretong som suser fra kratt til kratt mens Vorsteheren til kompisen gjerne kommer med med rypa i kjeften etter et perfekt fuglearbeid. Noen ganger er det helt ålreit. Kanskje du til og med tenker på soveposen som ikke har sett annet lys en bodlyset de siste 12 årene?

Nå har du som medlem av RFK sjansen til å komme deg ut på en ålreit tur. Nesten helt gratis hvis du ser bort fra drivstoff og bompenger.

Et av våre styremedlemmer, Karl Albrektsen, har nemlig tenkt seg til Sirdal og skriver følgende:

Jeg tenker meg opp til Sirdal for å trene hund fra 16. til 18. oktober

Det passer for dere som vil på dagstur, overnatting fra lørdag til søndag eller som en minnerik helgetur!  Det er bare å hive seg på. Selv reiser jeg inn fredag kveld etter jobb.

Lavvoen planlegger jeg å sette opp i Dyngjaneområdet. Jeg har med vedovn, så da blir det mulighet for litt varme også i lavoen. Dersom noen har lyst å slå følge så er dere hjertelig velkommen. Ta gjerne med eget telt, men jeg har noen plasser i lavoen dersom det er ønskelig.  Siden det blir telting i nærheten av bil, så blir hvertfall mine hunder boende i bilen om natta..

Ellers er det regler for høstcamping i telt som gjelder med tanke på bekledning, soveposer og annet utstyr for de som overnatter. Ta gjerne med litt Real Turmat til lunch og brødmat til frokost og evt niste. Middag på lørdag kveld kan vi diskutere alt etter hvor mange som blir med. Uansett tenker jeg at et felles måltid og en god prat på kvelden i Lavoen er naturlig!

Dersom noen har lyst på en dagstur på lørdag eller søndag så er det ingen problem. Si fra så vet jeg hvem som kommer. Opplegget er uformellt, men jeg ønsker likevel at dere som har lyst å trene litt i fellesskap sender meg en bekreftelse innen Tirsdag 13. Oktober til: Kkalbrektsen@gmail.com

Tlf.95229332

Dersom det viser seg å bli et helt elendig vær så kan vi snakkes med, men ellers er det jo dumt å sitte inne når alt håp er ute…

Superenkel forskning viser også at RFK har noen av de mest ålreite medlemmene som finnes, så nøl ikke, tøm møllen av tursekken og sett av en dag eller to?

Treningstur? Noen ganger er det ålreit. Helt ålreit
Rull til toppen