Medlemsmøte for nye medlemmer

Er du ny i klubben eller vurderer du medlemskap?

Drømmer du kanskje om å skaffe deg en fuglehund, en tur og jaktkompis for hele familien? Er du i tvil om fuglehund er det rette for deg kanskje? Fordi alle sier at fuglehunder er så vimsete og rastløse og at de løper over alle hauger når de får sjansen? Da bør du tar turen til dette møtet slik at du får mistanken din om at dette ikke stemmer, bekreftet.IMG_2359

Fuglehunder er noe av det «kjedeligste» en kan ha i hus. De bare ligger der. Som en duk. Du finner de der hvor solstrålene smyger seg langs gulvet om våren. Liggende på siden, halen banker lett logrende i gulvet når du nærmer deg med morrakaffen. Fuglehunder er lettdresserte og glade hunder. Glad i store og små folk og selvsagt glade for å få være med på tur. De har en medfødt kondis som er godt over snittet for en Golden Retriever, og det må de ha for å flytte seg så elegant rundt i fjellet og skogen på jakt.

Fuglehunder er noe av det fineste et menneske kan eie.

Vi informerer om klubben og våre aktiviteter. Kaker og kaffe blir servert!

Dato: 25 april.

Tid: kl. 19.00

Sted: Breidablikkveien 3, 2.etg hos Helgø Meny Mariero (gå inn hovedinngangen til butikken og fortsett rett frem til du finner en trapp)

Medlemsmøte for nye medlemmer
Rull til toppen