Medlemskveld – Fakta om rypene

torfinn jahrenStyret i RFK inviterer til deg til en litt uvanlig medlemskveld onsdag 2 april kl. 18.00.

Vi har vært så heldige at vi har fått tak i rypeforsker Torfinn Jahren fra Høyskolen i Hedmark (Campus Evenstad) til å holde innlegg for oss.

Inviter gjerne med andre jaktinteresserte venner og kjente!

Resultatene våre fra rypetakseringen i Njardarheim havner hos Torfinn og co på Evenstad. Torfinn er av de ypperste Norge har innen rypeforskning, og vi i styret håper at dette vil være av stor interesse for medlemmer i RFK. Torfinn vil legge blant annet legge fram sine teorier på hvorfor rypebestanden rundt omkring i landet har vært stedvis urovekkende lav de siste årene. Hvorfor tar ikke rypebestanden seg opp til nivåer som i gode gamle dager? Har det blitt for mange med gode fuglehunder? Vi håper Torfinn kan gi oss noen gode svar/teorier.

Er det noe spesielt noen av dere ønsker å spørre Torfinn om, så er det bare å sende spørsmål til Øyvind Mauseth, så videresender han disse til Torfinn, så han får forberedt gode svar.

Sted – «Løa te Geir», Sveinsvollvegen 120 på Voll

Når – onsdag 2 april kl. 18.00

Inngang – 100 kroner per snute.

Det salg av lodd og noe å bite i med kaffe/brus – ta med kontanter

Påmelding – for å vite sånn noenlunde antall så ber vi deg sende en e-post til Øyvind Mauseth (oyvind.mauseth@forsvarsbygg.no) om din deltagelse.

 

Styret i RFK ønsker deg velkommen til rypeaften

Medlemskveld – Fakta om rypene
Rull til toppen