Julebord 2013

julehund 3Rogaland Fuglehund klubb inviterer deg til julebord og sosial samling 6-8 desember på Forsvarshytta i Sirdal.

Denne gangen treffes vi uten nerver og angst for jaktprøvestart – bare hygge og kos, masse hundeprat, god mat med (mye) godt drikke.

Arrangementskomiteen vil sørge for innkjøp av all mat, og det vil bli delt opp i «mat team» som vil ha ansvar for sine respektive måltider, og påfølgende oppvask.  Selve «julemiddagen» på lørdag kveld blir pølse og ribbe (forbered gjerne ei god historie til under middagen).

Alt av drikke må de enkelte ta med selv.

Hunder kan selvfølgelig være med, men de må være i sine bur.

På lørdag formiddag står alle fritt til å ta seg en treningstur inne i terrenget vårt – såfremt forholdene skulle tilsi det. Ellers så kan det hende det blir en uformell dressurkonkurranse på lørdag formiddag, med fokus på å SITTE lenge, eventuelt noe annet – time will show.

I påmeldingen må det være informasjon om man vil delta hele helgen eller bare en av dagene/kveldene, og hvem påmeldingen gjelder for. Ta med sovepose eller sengetøy.

Vi i styret håper dette vil være ei helg dere gjerne vil delta på. Priser for laget må vi komme tilbake til etter vi ser responsen. Klubben skal ikke tjene på dette – så et nulloppgjør er målet.

På fredag 6. desember er hytta åpen fra ca. 17.00, romfordeling tar vi etter hvert som folk dukker opp. Det er fult mulig å kun delta en av dagene.

Vi ser for oss at 15 deltagere er minimum – blir det dårligere respons så blir det ikke arrangert.

Felles utvask av hytta på søndag formiddag – må være ute 16.00, så det skulle være en relativt god sjanse for å bli kjørbar.

Påmelding til Øyvind Mauseth, innen 22.11.2013

Epost: oyvind.mauseth@forsvarsbygg.no

Julebord 2013
Rull til toppen