Grosser Münsterlander Blaze gis bort pga. utenlandsopphold

Jeg Frode Sørbø, er en meget stolt eier av GM Blaze (registrert som Denver), men må nå gi han fra meg på grunn av at jeg flytter til Brasil for en periode på 4 år.

Blaze er født 14.05.16 i Billund, Danmark, han har dansk mor og tysk far, oppdretter er Jan Nielsen. Jeg har full stamtavle på han tilbake til 1918, da GM ble egen rase.

Blaze er en veldig hengiven, glad i folk og «flokken». Han er veldig rolig innendørs, veldig aktiv og nysgjerrig utendørs, og han elsker å gå/løpe tur uansett vær og vind. Han er flere ganger premiert med AK1 i apport-konkurranser, og han har hatt 30p to ganger!

Jeg har brukt han primært på elgjakt i skog som driver, men vi har også vært på rype- og andejakt med utbytte. Han avsøker angitt område meget grundig, og han går sjelden lenger ut enn 150-170 meter, han har meget god kontakt med fører og vet alltid hvor jeg er. Han har aldri stukket av/forsvunnet for meg på jakt, selv om vi har jaktet på helt ukjente steder.

Blaze 010418

Han har fullført alle nødvendige vaksiner siden fødselen, nå siste gang i måned skiftet april/mai 2024. Det følger med full utstyrspakke med hundebur for bil, trekksele, jogge-/ski-belte, mat- og vannskåler, 2 hundesenger, etc.

Blaze kan overtas fra nå av og fram til 1. august, da reiser jeg utenlands. Bare for ordens skyld, dette er en permanent overtakelse, jeg har ingen planer om å ta han tilbake når jeg kommer tilbake fra utlandet.

Jeg er veldig opptatt av at han får et godt hjem, og tror at RFK medlemmer er en utmerket gruppe å søke i.

Ta kontakt med undertegnede, jeg bor på Madla, mobil 9157 4560, dersom du/dere er interessert.

Mvh Frode Sørbø

Grosser Münsterlander Blaze gis bort pga. utenlandsopphold
Rull til toppen