RFK inviterer til kåseri med Tore Kallekleiv onsdag 17. februar!

6369-582-tore_kallekleiv_kvadratHar du gått rundt og ventet på at noe kjekt endelig skal skje på hundefronten her i distriktet igjen?

Er du kanskje lei deg for at du ikke fikk med deg høstens vakreste eventyr, Sirdal høst, jaktprøven til RFK som det går gjetord om langt ut over landets grenser?

Eller litt deppa for at både du og bikkja er litt daff & døll etter en høst og vinter med «litt» vind og småkaldt vær?  Eller kanskje du missa NKK utstillinga på Orre i høst?

Fortvil ikke, Rogaland Fuglehundklubb har gleden av å ønske deg velkommen til en skikkelig jakt og hundekveld med Tore Kallekleiv og hans kåseri: «Hvordan jeg trener og jakter med mine hunder»

Tore har en vanvittig CV som hundemann, dommer, oppdretter og jeger, og det er vel ingen overdrivelse å påstå at han med sitt oppdrett Kennel Rugdelia har satt svært dype spor etter seg mht utviklingen av korthåret Vorsteh som jakthund og jaktkompis her til lands?

Gullmerke og æresmedlem hos Norsk vorstehhund klubb, og gullmerke hos vestlandets fuglehundklubb forteller at denne karen også har gjort sin plikt på dugnadssiden i Norsk fuglehundsport.

I tillegg er han Bergenser så med mindre Brann rykker ned FØR seriestarten kan vi nesten garantere en kveld som får deg ovenpå og klar til innsats på prøvene i vinter!

Velkommen skal du være, og husk å ta med deg naboen som alltid synes det ser så kjekt ut med fuglehund! Kom, kom 🙂

 

Inngang: kr. 100,- (inkl. kaffe, kake og gjensyn med gamle kjente)

Loddsalg: Ja det prøver vi å få til.

Sted: Løå te Geir, Sveinsvollvegen 120 Voll,

Når: Onsdag 17. februar kl. 1900

 

MVH

Rogaland Fuglehundklubb

 

RFK inviterer til kåseri med Tore Kallekleiv onsdag 17. februar!
Rull til toppen