Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: mai 2021

RFK ønsker velkommen til utstilling 13. juni

Rogaland fuglehundklubb ønsker velkommen til utstilling  søndag 13. juni. hos Sola Hundesenter, Tanangerveien 213, 4056 Tananger.

Dommer i år er Vidar Grundetjern.

Påmeldingen gjøres elektronisk via NKK aktivitetsliste. Påmeldingsfrist er 30. mai.

Utstillingen avholdes i.h.t. de gjeldende smitteverntiltak som p.d.d. følger nasjonalt nivå.

Ida Sollie arrangerer Grunnkurs dressur

RFK informerer om at Ida Sollie arrangerer Grunnkurs Dressur

OPPSTART: 5 -6 JUNI ’21

Dette kurset er et valpekurs eller unghundkurs og krever ingen forkunnskaper. Kurset passer for deg som nettopp har fått hund, eller som ønsker å lære mer om hundedressur. Vi tar for oss innlæring og videreutvikling av grunnleggende dressurøvelser som kontakt, sitt og innkalling. Vi begynner med innlæring og øker gradvis vanskelighetsgrad i disse øvelsene. Kurset fokuserer på at du som eier skal lære deg metoder og teknikker for å lykkes.

Rypetaksering Njadarheim 2021

Årets rypetaksering i Njadarheim vil bli gjennomført 13. – 15. august.

Vi ønsker at flest mulig kan delta på denne viktige oppgaven vi gjør for Statskog og den fine muligheten for hund og fører å få noe trening før jaktsesongen starter.

Kriteriene for og delta er:

-Jaktpremiert hund

-Gyldig medlemskap i Rogaland Fuglehund klubb

-Gyldig sauerenhets bevis

Velkommen til utstillingstrening

Utstillingskomitéen ønsker velkommen til oppstart av utstillingstrening . Vi vil hver tirsdag møtes på samme tid og sted.

Treningen vil foregå i tråd med helsemyndighetenes og NKK’s anbefalinger ift. smittevern. Vi ber dere vise hensyn og holde god avstand, ta med sprit og munnbind.

Ønsker dere alle hjertelig velkommen og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe dere videre med føring og visning av hund på utstillinger.

Treningen blir på følgende dager: tirsdag 18. mai, deretter 25. mai, 1. juni og 8. juni. Alle dager kl. 18.00.

Velkommen til apportprøve på Horve 26-27. juni 2021

NVK-Rogaland i samarbeid med RFK ønsker velkommen til apportprøve på Horve 26-27. juni. Det er utarbeidet en veiledning til arrangører for prøver og aktiviteter under koronapandemien i henhold til gjeldende smittevernregler. Vi vil legge til rette for at prøven gjennomføres i henhold til veiledningen.

Det innebærer blant annet at vi pr d.d. ikke vil kunne tilby salg av kioskvarer. Alle oppfordres til å ta meg egen mat og drikke.

Antall «tilskuere» (ikke deltagere) bør begrenses. Vi vil heller ikke arrangere felles grilling og premieutdeling om kvelden. Men det vil være grill tilgjengelig for de gjestene som ønsker å bo på Horve.

Alle øvelsene foregår i gangavstand fra sekretariatet. Opprop blir kl 08:30 begge dager.