Partilister Sirdal høst søndag 29.8.21 og premielister

Partiliste søndag 29.8.21

Premieliste 27.8.21

Premieliste lørdag 28.8.21

Lørdag: Fortsatt venteliste i UK/AK. Gi oss beskjed om du ikke kan stille, så de på venteliste får sjansen. Gi beskjed om dette til prøveleder Cecilie Hammer – tlf 41463022, epost cham@ows.no eller Øyvind Mauseth – tlf 98637620 epost oyvind.mauseth@gmail.com

Søndag: Ingen på venteliste

Ev feil med listene meldes til Cecilie eller Øyvind.

Vi vil oppdatere lister for lørdag og søndag kvelden før, med dommere og terreng. Hvilke terreng vi bruker på lørdag og søndag baserer helt og holdent på fredagens erfaring.

Da ses vi på fjellet i flott vær og med godt humør.

Og en siste påminnelse om sauebevis – det originale analoge beviset MÅ være med. Digitale kopier på tlf godtas IKKE.

Prøvekomiteen

Vi vil legge ut oppdaterte lister jevnlig fremover mot prøvestart, og oppdaterte lister for hver dag gjennom prøvehelga.

Vi har slitt veldig med å få dommerkabalen til å gå opp – og må derfor arrangere et mindre parti på lørdag. Skulle det løse seg med dommere vil det bli satt opp nytt parti.

Vi kan dessverre ikke tilby overnatting til andre enn dommere og komiteen.

Men vi vil arrangere jegermiddag – hvor det vil være mulig å melde seg på. MEN det vil også her være begrenset med plasser – førstemann til mølla prinsippet gjelder her. Interesse for jegermiddag sendes til Øyvind Mauseth på epost adressen som vist over – dette må gjøre raskest mulig pga innkjøp osv.

Jegermiddagen vil bli servert på den store forsvarshytta på Brendaneset – samme sted som sekretariatet. Betaling for jegermiddag løser vi ved ankomst middag – på vipps.

Premier skal også hentes på Forsvarshytta.

 

NB – Alle må vise sauebevis for å få starte – uten sauebevis ingen start.

Og vi minner om at det er det originale (analoge) sauebeviset som gjelder – skannede bevis på tlf godtas IKKE. Dette for at sauebevis skal kunne inndras på stedet ved eventuell uønsket situasjon med sau.

RFK er avhengige av et godt samarbeid med sauenæringen i Sirdal, og vi må derfor være spesielt strenge på dette området.

Mer informasjon om arrangementet finner dere her:  Velkommen til Sirdal Høst, fullkombinert og treningssamling på samme helg! | Rogaland Fuglehund Klubb