Viktig melding vedrørende lufteterrenget

Vi har mottatt følgende melding fra grunneier på Furenes. Viktig at dere følger instruksene for bruk av terrenget. Vi ber dere også følge retningslinjene til Folkehelseinstituttet om å holde avstand til hverandre.

Hei.

Det er veldig kjekt at det har vært god aktivitet hele våren, tross omstendighetene…

  1. Parkering. Det er to «naturlige» parkeringsplasser, til venstre i bunn av bakken og til høyre for grinda/veien inn til treningsterrenget. Der er det plass til ca 10-12 biler. Ber om at disse benyttes, og at man ikke parkerer foran garasjeportene / inn mot Vintage. Slik at jeg ikke blir parkert inne når jeg skal på tur i gammel-bilen – og slik at den lokale bonden kommer seg ut i utmarka.
  2. Båndtvang. Det er også i dag hundeeiere med treningsdekke på hunden ute i utmarka. Treningsterrenget er åpent og bør brukes nå i båndtvangtiden. Minn gjerne medlemmene på lokal båndtvang som gjelder også i heiene rundt her (https://www.sandnes.kommune.no/aktuelt/bandtvang-fra-i-dag/).  Kan ellers si at det er observert rugde her nå, muligens hekking på gang, og hubro, så fint om denne kan respekteres.

Mvh Trond

Viktig melding vedrørende lufteterrenget
Rull til toppen