Refusjon av startavgift – føringer fra NKK

Følgende informasjon fra NKK er sendt ut til alle prøvearrangører

Praktiske hensyn ved avlysning av utstillinger, prøver og aktiviteter

Alle arrangementer må innstilles frem til myndighetene kommer med ny informasjon.

Informasjon

De nærmeste dagene vil gå med til å avlyse, informere deltakere og frivillige, og rette seg best mulig etter myndighetenes råd og krav. Først når vi har sikret disse grunnleggende aspektene, vil vi ha anledning til å få en oversikt over de økonomiske konsekvensene.

Økonomi

Krisen vi nå er opp i, vil medføre stor økonomisk belastning for mange. Både klubber/forbund, NKKs administrasjon, våre leverandører og deltakere vil bli berørt. For å begrense kostnader ved arrangementene som avlyses, anbefaler vi at det snarest tas kontakt med leverandører og samarbeidspartnere for avbestilling av varer og tjenester.

Norsk Kennel Klubs Hovedstyre og administrasjon vil arbeide med å få oversikt over de økonomiske konsekvensene så snart som mulig, og vil videreformidle all tilgjengelig informasjon til klubber og forbund fortløpende.

Vi ønsker allerede nå å varsle at krisen vi står oppe i vil ha vesentlig større økonomiske konsekvenser for alle parter enn hundesykdommen hadde. Dette innebærer at beslutningene som ble gjort rundt økonomi da, ikke vil bli lagt til grunn nå.

Praktisk rundt påmeldingsavgifter

NKK ber klubber og forbund om å være varsomme med å informere om evt. tilbakebetaling av påmeldings-/deltakeravgifter før den økonomiske situasjonen i alle organisasjonsledd er avklart.

For arrangementer der påmelding/betaling er gjort i NKKs systemer, vil det på sikt bli lagt til rette for at klubber og forbund kan benytte seg av elektroniske tjenester for automatisk tilbakebetaling av deler av påmeldingsavgiften. Det understrekes at det vil ta flere uker før systemene eventuelt er klare for bruk.

Vi ber om forståelse for at vi nå først må håndtere de menneskelige aspektene ved krisen, og at økonomiske aspekter vil bli fokusert på så snart vi har anledning.

Vi oppfordrer alle til å følge med på våre sider om situasjonen, som blir fortløpende oppdatert:

www.nkk.no/korona

Hilsen

EVA PEDERSEN

Saksbehandler Aktivitetsavdelingen

mobil: 98 69 70 21, epost: eva.pedersen@nkk.no

Refusjon av startavgift – føringer fra NKK
Rull til toppen