Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Daily Archives: 6. september 2021

RFK Dommere til høystatusløp høst 2021 

RFK har dyktige dommere på øverste hylle med høy annerkjennelse. FKF har valgt Kjetil Kristiansen og Jan-Atle Larsen til å dømme i NM lavland 7-10/10.2021.

Kjetil skal dømme NM lavland finale sammen med Samuel Larsen, mens Jan-Atle skal dømme NM lavland lag sammen med Elisabeth Haukaas Bjerke.

Er vi i RFK veldig stolte eller?

 Mvh Erwin

Liten rapport fra treningssamlingen 28 august

RFK arrangerte treningsamling under Sirdals høst prøven 28 august. Det var 16 ekvipasjer (12 unghunder og 4 voksne) som deltok i et strålende være inne i Holmevann øst. Formålet med samlingen er introduksjon til nye/uerfarne medlemmer for føring av hund i fjellet med fokus på ekvipasjen (fører og hund).

Terrenget vi disponerer tilbyr mange situasjoner for hundene denne dagen, men uten at noen hunder klarer å feste fast stand. Årsaken er mest sannsynlig at det er veldig tørt i terrenget og lite vind kombinert med unge uerfarne hunder. Det ble flere situasjoner der vi kom i fugl og som ved tidligere samlinger våknet flere hunder i løpet av dagen og ble mer beviste og fokuserte jegere utover dagen.

Tilbakemeldingene fra deltakerene var at meget postive, og speislt fordi dette er en praktisk øvelse i terreng med fugl med prakiske situasjoner der alle får se hva alle ord og utrykk betyr, og for å forstå hva hver enkelt må jobbe videre med for at ekvipasjen skal funger enda bedre sammen.