Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: august 2021

Resultater fra Sirdal høst 2021

Resultat fullkombinert  56-21030_premieliste

Resultat Sirdal høst 51-21079_premieliste

Vi gratulerer alle vinnere og takker alle deltagere . Mer fyldig referat kommer litt senere.

VIKTIG MELDING (endret 28.8.21)

VIKTIG MELDING (endret)
Vi stenger treningsterrengene i Sirdal fra søndags kveld (22.8 til søndag (29.8 pga gjennomføring av Sirdal høst prøven.
Kilseggen vil være tilgjengelig for trening i hele denne perioden.
Holmevatn øst vil også være åpen for trening denne uken, bortsett fra lørdag 28.8 da terrenget skal brukes til treningspartiet.
Hyttehei er tilgjengelig for trening både lørdag og søndag.
Grautheller er åpnet for trening.
Prøvekomiteen vil også legge ut ny informasjon dersom annet terreng blir ledig for trening i løpet av helgen.

Partilister Sirdal høst søndag 29.8.21 og premielister

Partiliste søndag 29.8.21

Premieliste 27.8.21

Premieliste lørdag 28.8.21

Lørdag: Fortsatt venteliste i UK/AK. Gi oss beskjed om du ikke kan stille, så de på venteliste får sjansen. Gi beskjed om dette til prøveleder Cecilie Hammer – tlf 41463022, epost cham@ows.no eller Øyvind Mauseth – tlf 98637620 epost oyvind.mauseth@gmail.com

Søndag: Ingen på venteliste

Ev feil med listene meldes til Cecilie eller Øyvind.

Vi vil oppdatere lister for lørdag og søndag kvelden før, med dommere og terreng. Hvilke terreng vi bruker på lørdag og søndag baserer helt og holdent på fredagens erfaring.

Da ses vi på fjellet i flott vær og med godt humør.

Og en siste påminnelse om sauebevis – det originale analoge beviset MÅ være med. Digitale kopier på tlf godtas IKKE.

Prøvekomiteen

FUGLEHUNDTRENING NJARDARHEIM

Til alle medlemmer i Rogaland Fuglehundklubb

Vedlagt følger oppdatert  instruks gjeldende for 2021/22, for trening av fuglehunder i Njardarheim, i tråd med RFK’s avtale med Statskog, som forvalter terrengene. Treningsterreng for Rogaland Fuglehundklubb 2021-22  Treningsterreng instruks 2021

Det forutsettes at alle som skal benytte seg av treningsmulighetene leser gjennom instruksen, og sørger for at trening skjer i h.t. denne.

Når det gjelder oppstart, er det på grunn av Sirdal Høst og organisert trening noen spesielle begrensninger i dagene 25-29. august.

Den vestlige del av Hyttegheia Jaktfelt (Kilseggen og Øyarvasskilen), kan benyttes til egentrening også 25-29. august, samt at Holmevann Øst er åpent for trening alle dager bortsett fra 28. august.

Det kan tenkes at også noen av de andre terrengene (Hyttehei østlig del og Grautheller) åpnes for trening noen dager rett før og under prøven. Dette vil da bli kommunisert til medlemmene.

Merk også at (som vanlig) er ikke Elsvassheii – hverken mot Indre Finnvellen, eller Dyngjane siden – tilgjengelig for trening før etter 25. september.

RFK har fått to nye dommere

Rogaland Fuglehundklubb gratulerer våre to nye dommere; Lene Osberg og Øivind Dahl-Stamnes med bestått dommereksamen på Kongsvold i dag.