Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: mai 2020

Stort oppmøte og gode resultat på apportbevisprøven

Hele 19 ekvipasjer var påmeldt til apportbevisprøven på Lutsi 28. juni. Kjetil Kristiansen stilte som dommer. De fleste påmeldte  hadde nylig avsluttet apportkurset ledet av Ellinor Nesse og var naturligvis spente på om treningen ville gi resultat. Det var ingenting å frykte og av 12  påmeldte fikk 9 stk godkjent apportbevis. Totalt ble det tildelt 14 apportbevis.

Det ble litt lenge å vente for noen, men heldigvis var været fint og Lene serverte kaffe :-).

Neste utfordring blir apportprøven på Horve. Vi håper å ser dere alle på startstreken der. Fellestreninger starter neste uke – slik at formen kan spissen inn mot prøven. Nedenfor ser dere mange glade innehavere av apportbeviset.

Fellestrening apport (søk, vann og spor)

Vi finpusser formen fram til Horveprøven 27-28. juni. Dersom du ønsker å trene søk, vann og spor apport sammen med andre –  så vil Norsk Vorsthehundklubb avd Rogaland i samarbeid med RFK inviterer til felles treninger i juni i vårt lufteterreng på Fureneset.

For å få best utbytte av treningene bør hunden kunne grunnleggende apport. Men vi ønsker også velkomne de som ønsker å finpusse apportdressuren fram til apportbevisprøve. Spesielt ønsker vi deltagerne på årets apportkurs velkomne.

Deltagerne må ta med egne apportobjekt (and, due, rype, dummy  etc).

Vi starter opp torsdag  4. juni kl. 17:30. Planen for treningen videre ser slik ut: mandag 8. juni, tirsdag 16. juni og mandag 22. juni

Lån/bidrag til Norsk Kennel Klub

På bakgrunn av den økonomiske situasjonen til NKK, ref. pressemelding 14.5.20 på NKK`s hjemmeside, har RFK mottatt henvendelse både fra NKK om mulig lån, og brev med vedlegg fra FKF vedrørende det eventuelle lån eller bidrag til NKK.

FKF har anmodet om at eventuelt lån/bidrag skjer samkjørt gjennom FKF på de forutsetninger som er lagt til grunn i det mottatte materiale, herunder bla mottakelse av oversikt fra NKK over likviditets-/kapitalbehov og at lån/bidrag begrenses til RFK`s  «overskuddslikviditet og at det ikke kommer i konflikt med dekning av ordinære utgifter».

Velkommen til utstillingstrening

Utstillingskomitéen ønsker velkommen til oppstart av utstillingstrening . Vi vil hver tirsdag møtes på samme tid og sted.

Helsemyndighetenes og NKK’s anbefalinger ift. smittevern vil bli fulgt, så vi deler i 2-3 små grupper på 5 ekvipasjer over et stort område. Dette blir alt etter hvor mange av komiteen som er tilgjengelige. De av dere som ikke kommer med i første runde venter i bilen til dere blir hentet av oss i komitéen. Ønsker dere alle hjertelig velkommen og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe dere videre med føring og visning av hund på utstillinger.

Tirsdag 19. mai kl. 18.30,   26. mai kl. 18.30, 2. juni kl 18.30 og 09. juni kl. 18.30

Sted: Brattebø , Sørhaugvn. 2 , 4336 SANDNES

Velkommen til årets fuglehundutstilling for stående fuglehunder

Gledelig melding; NKK har allikevel åpnet opp for at det kan arrangeres utstillinger i sommer.

RFK er derfor glade for å kunne ønske velkommen til utstilling 14. juni. hos Sola Hundesenter, Tanangerveien 213, 4056 Tananger.

Dommer i år er Børge Espeland.

Påmeldingen gjøres elektronisk via NKK aktivitetsliste.

Det er utarbeidet veiledning med egen manual for utstillingsarrangører under koronapandemien i henhold til gjeldende smittevernregler, og RFK må legge til rette for at utstillingen gjennomføres i henhold til veiledningen.