Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: oktober 2019

Velkommen til 50års jubileum

RFK blir 50 år 24.01.2020.
I den anledning har vi gleden av å invitere alle våre medlemmer m/følge til jubileumsfest lørdag 25.januar 2020 på Quality Hotel Residence i Sandnes sentrum.

Festen starter klokken 18:30
Rune Bjerga står for kveldens underholdning.
Vi får servert en lekker 3-retters middag med vinpakke/alkoholfritt.
Antrekk: Pent

Velkommen til RFK Klubbmesterskap 2019

Årets klubbmesterskap arrangeres lørdag 23. november på Krossberg.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 12. november.

Det settes opp kun ett parti og maks 20 hunder! Snu deg derfor rundt og meld på årets viktigste konkurranse før 12. november! Om nødvendig blir det trekning blant de som er påmeldt innen tidsfristen.

Klubbmesterskapet er en fin anledning også for deg som nybegynner å få testet ut jaktprøvelivet. Det avvikles som blandingsparti med deltakelse fra voksen- og unghundklasse; UK og AK. Startrekkefølge trekkes, men slik at UK hund går mot UK hund og AK hund går mot AK hund.

Dugnad på Furenes 9. november

RFK inviterer til årets siste runde med dugnad på Furenes lørdag 9.november klokken 09.00.

Plan for dagen er å transportere inn siste rest av materialer før vinteren. Materialene bæres ned til vannkanten og fløtes inn til gapahuken. Der tas de på land og stables.

Jeg hadde satt stor pris på om det er en liten gjeng (minst 4 personer) som kan stille opp ca 3 timer denne lørdagen. Ut fra det vi har frakta inn tidligere så bør det gå fint å klare det på denne tida.

Håper du har lyst og anledning til å stille. Vi har fått lov å lagre materialer ved inngangen av treningsterrenget. Nå er det på tide å få rydda bort den siste stabelen og gi plassen tilbake!

RFK stiller med kaffe og litt å bite i. Send en melding til Karl Kallevåg-Albrektsen, Tlf 95229332 om du kan være med!

 

Velkommen til Forusprøven 2019

RFK inviterer til årets siste lavlandsprøve, 30. november – 1. desember 2019

Det vil bli arrangert 2AK/UK-partier begge dager, VK arrangeres lørdag 30.november.

Påmeldingsfrist 16. november.

I år tar vi i bruk terreng i Randaberg / Tasta som ikke har vært i bruk på noen år, og et helt nytt terreng.

Nytt hovedkvarter på Randabergfjellet med alle fasiliteter (dog enkel standard). Stor parkeringsplass med mulighet for oppstilling av bobil / campingvogn. Vi håper flest mulig av deltakerne og andre medlemmer blir med på jegermiddagen lørdag.

Ny sponsor og gode avtaler for RFKs medlemmer

RFK har nå inngått en foravtale med Morene produkter på Vigrestad. Morene er forhandler av kvalitetsforene ACANA og ORJEN, i tillegg til andre hunderelaterte produkter. De aktuelle fortypene kjennetegnes av en høy andel kjøtt og fett, et meget stort utvalg og lite tilsatt «fyllstoff».

En av fordelene med avtalen som nå trer i kraft, er at Morenes forhandlernett i vår region er stort og dermed i nærheten av medlemsmassen. Resultatet er kort vei til butikken når behovet for «påfyll» melder seg.

Medlemmer i RFK får 25% rabatt på hundefor og lakseolje, er man oppdretter oppnås en rabattprosent på 35. Morene vil fremover sponse alle klubbens prøver samt utstillingen med forpremier.