Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: juli 2019

Velkommen til Sirdal høst

Sirdal høst arrangeres 23. – 25. august.

Det vil bli arrangert AK/UK partier alle dager, VK arrangeres lørdag 24.08.

Påmeldingsfrist 15. august.

Pris per start er 450 i AK/UK og 500 i VK.

Under Sirdal høst prøven skal vi gjennomføre et testpari for fullkombinert jaktprøve. Du vil få beholde premien som vanlig på en høyfjellsprøve, men får også mulighet til å gjennomføre apportdelen som på en ekte fullkombinert. Mer informasjon finner dere her.

Samtidig inviterer RFK til treningssamling i Sirdal lørdag 24. august 2019. Mer informasjon finnner dere her.

Testparti for fullkombinert jaktprøve ifm Sirdal høst

Under Sirdal høst skal vi gjennomføre et testparti for fullkombinert jaktprøve lørdag 24. august. Du vil få beholde premien som vanlig på en høyfjellsprøve, men får også mulighet til å gjennomføre apportdelen som på en ekte fullkombinert.

Derfor er dette en ideel måte å teste fullkombinertkonseptet, uten å måtte velge mellom vanlig høyfjellsprøve og fullkombinert. Målsetningen er å teste muligheten for å arrangere fullkombinert prøve på Sirdal høst 2020.

Resultatet fra selve kombinertdelen vil ikke være offisielt inneværende år. Men vi håper mange vil være interessert i å delta på testen slik at dere og klubben kan få god erfaring å bygge videre på før en evt offisiell fullkombinert prøve i 2020.

Har du spørsmål om denne prøveformen så ta kontakt med Ida Sollie på mail idasollie@gmail.com eller telefon +4740486985.

Dersom du er interessert i å delta så meld fra til Arild Skeivik på mail arsk@ows.no  innen 15. august. Det er mulig å stille både i UK og AK klassen.

Treningssamling i Sirdal lørdag 24. august 2019

RFK inviterer til treningssamling i Sirdal 24. august 2019

Er du ny i klubben og kanskje litt uerfaren med hund eller bare har lyst å trene litt sammen med andre – så har du nå en flott anledning til å delta på treningssamlingen lørdag 24. august.

Tom Soma vil være instruktør denne dagen. Han vil kunne veilede dere i føring av hund på prøver, gi gode tips om trening av dressur og ikke minst gi deg personlig tilbakemelding på det du bør trene videre på.

Resultat fra Apportprøven på Bråstein

Apportprøve på Horve = godt vær, fjåge folk, gode resultater, hyggelige overraskelser og noen få nedturer. 2019 var intet unntak.

55 hunder, fordelt på 10 raser stilte på startstreke. Av disse ble 32 premiert , 22 av høyeste valør. Og om ikke det var nok – så oppnådde 4 UK og 5 AK hunder hunder å få maksimal poengsum. Disse var:

KM Skrämmens F-Kompis og Marianne Höglund – prøvens beste UK hund (2 x 20 poeng)

KV Sølvrabbens Aaa Lala og Ellinor Nesse

KM Vestjyden’s Indi og Inger Lise Løtoft

IS Simba og Steinar Søiland (eier Barbro Sandal)