Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: mars 2019

RFK klubbkveld 4.april.

Vi har gleden av å invitere alle våre medlemmer til åpent lokale på Furenes klokken 19.00 – 21.00.
Her vil det serveres kaffe og nystekte vafler, og dere kan få prate så mye hund dere orker.

Rogaland Fuglehund klubb har vert så heldig å få tak i et lokale på Furenes som klubben disponerer første torsdag hver måned fra 19.00-21.00.
Tanken er å gi medlemmene et samlingspunkt ut over konkurransearenaen.
Her kan du slå to fluer i en smekk. Først få luftet hunden i det fine lufteterrenget på Furenes, etterfulgt av en god anledning til «hundesnakk» og sosialisering med nye og gamle hundevenner uansett erfaring.  

Vi gleder oss til en hyggelig kveld og håper å se så mange som mulig av dere der.

Vel møtt!

Dato: 04 april. Tid: kl. 19.00

Sted: «Vintage Consept Club», Furenesveien 336 på Furenes. Ved klubbens lufteterreng.

 

Er du ny i klubben eller vurderer du medlemskap?

I løpet av det siste året har det strømmet på med nye innmeldinger til klubben. Det er vi svært glade for. For flere av dere er dette første møte med fuglehundsporten. Vi ønsker derfor å invitere nye medlemmer til et et møte for å “bli kjent med RFK” .

Tema som vi vil prate om er blant annet:

  • Generelt om Rogaland Fuglehundklubb
  • Våre aktiviteter (dressur, apport, søk-apport, utstilling, samt trening fram mot utstilling, aversjonstrening mot sau, jaktprøver, samt treningssamlinger fram mot jaktprøver, treningsterreng, klubbmesterskap og medlemskvelder)
  • Jakt og apportprøver

Du vil få god anledning til å stille spørsmål. Det vil serveres kaffe og nystekte vafler!

Dato: 4 april. Tid: kl. 18.00 Sted: «Vintage Consept Club», Furenesveien 336 på Furenes. Ved klubbens lufteterreng

 

 

.

Referat og premieliste for Sirdal 2

Da er Sirdal 2 over for denne gang.

Jepp, du hørte riktig, det er over. Vi har pakket sammen og reist hjem og du får ikke sjansen til å være med på festen før om et år.

For fest det ble det. Rypene var der. De kjekke fuglehundfolkene med de sterkeste bikkjene var der. Snøen som alle trodde var borte, var der. Til og med kongen var der. Kongen av forsvarshytta. Kokken var der, og i år hadde han med seg læreguttene sine. Noen av de har faktisk fagbrev i hobbykokkelering, smooth levert gutter. Der var fisk fra Janas og fisk fra Willy Hovden. Hjorten var der og kremen fra Agder var der. Sport 1 fra Hundvåg var der med flotte premier. Det var også Meradog. Og Hurtigruta Carglass. Nevnte vi dommerne? Mette Møllerop, Axel Clausen, Jan Atle Larsen, Svein Arild Holmen, Børge Simonsen, Ola Nedrejord, Arild Skeivik, Jørn G Bowitz, dommerelev fra AFK Knut Mørk, våre egne dommerelever Lene Osberg og Øyvind Dahl Stamnes og innleid settedommer fra RFK Stig Andre Sunde. De var der. Til og med Johan Anders dukket opp ut på kvelden.

Oppdaterte partilister for Sirdal vinter 2

Hei folkens

Siste oppdatering følger her.

Ingen endring i venteliste VK og vi ber de som eventuelt ikke kan stille der om å melde fra så raskt de kan, de som er på vent vil fortsatt svært gjerne være med.  🙂

50-19019_Partilister oppdatert 14 mars

50-19019_Venteliste VK oppdatert 12 mars