Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: desember 2018

Vi ønsker dere alle ei riktig god jul og et godt nytt år.

Kjære alle sammen.

Snart ebber 2018 ut, men før vi tar fatt på et helt nytt og ubeskrevet år, skal vi alle puste ut og slappe av etter en lang og spennende sesong.

Vi benytter anledningen til å takke alle frivillige, grunneiere og andre samarbeidspartnere for all god hjelp i 2018. Uten dere hadde ikke dette hjulet gått rundt.

Vi ønsker også å takke alle og enhver for at dere er medlem i RFK. Vi setter stor pris på ditt medlemskap og engasjement i klubben, og gleder oss til å ta fatt på neste års klubbaktiviteter sammen med akkurat deg.

Vi ønsker deg og dine kjære en riktig fredelig, god jul og alt godt i det kommende året, vi ses på RFK sitt nyttårsbord 18. januar 2019!

Bilderesultat for god jul bilde gratis

Med vennlig hilsen

Styret i RFK

Nyttårsbord RFK – fredag 18.januar

Kjære RFK’er,

Vi ønsker å invitere deg til nyttårsbord for alle medlemmer i Rogaland fuglehundklubb.

Festen avholdes fredag 18.januar i Broddhuset på Storhaug.
Adressen er Midjordgata 36, 4015 Stavanger.
Nyttårsbordet starter klokken 18.00 og varer frem til klokken 02.00, så her må en sko seg for en helaften!

Apportkurs med oppstart i januar

Hundeliv/Ida Sollie arrangerer apportkurs med oppstart 21 januar.

Info: På dette kurset tar vi for oss innlæringen av apport med mål om å klare apportbeviset. En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan hente og finne igjen felt og skadeskutt vilt. Derfor er apport et dressurmoment alle fuglehunder bør kunne. En god apportør bidrar til mer human jakt, men det er også krav om apportbevis, eller apport, for å få premie i AK og VK på fuglehundprøver. Ved interesse kan du lese mer om kurset her: https://idasollie.no/index.php/ct-menu-item-17/171-apportkurs-oppstart-22-januar

 

Til alle medlemmer i Rogaland Fuglehundklubb.

Valgkomitèen i Rogaland Fuglehundklubb har startet arbeidet med å lage et forslag for årsmøtet (ultimo februar/primo mars), med kandidater for valg til styre og komiteer.

Medlemsmassen i Rogaland Fuglehundklubb har økt mye de siste årene, og for å nå spesielt de nye medlemmene (men også alle andre) som kan tenke seg å delta i styre- og komitearbeid, sendes denne info ut.

Kåring av Årets hund RFK 2018

En lang prøve og utstillingssesong er nå over og da gjenstår det bare levere inn prøveresultatene for sesongen 2018.

FRIST for levering er søndag 13 januar 2019.