Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: mars 2017

Informasjonsmøte for nye medlemmer 6. april.

10413336_876297145719332_210208696818215850_nEr du ny i klubben eller vurderer du medlemskap?

Drømmer du kanskje om å skaffe deg en fuglehund, en tur og jaktkompis for hele familien? Er du i tvil om fuglehund er det rette for deg kanskje? Fordi alle sier at fuglehunder er så vimsete og rastløse og at de løper over alle hauger når de får sjansen? Da bør du tar turen til dette møtet slik at du får mistanken din om at dette ikke stemmer, bekreftet.

Nordnorske tilstander under Sirdal vinter 2

Sirdal vinter 2 er historie og kan legges inn i minneboka for mange av oss.

Med unntak av fredagen hvor et parti gikk uten fugl en hel dag, ble det utover helgen nordnorske tilstander i fjellet. Det flakset ryper alle veier og på søndagens parti på Suleskar mistet dommerne tellingen når det passerte 100 observerte ryper, før lunch. Unge hunder og eldre menn ble så overrumplet at de ble satt helt ut av spill og måtte kobles 🙂

Jonsdalen VK Sirdal 2Fredagen blåste nesten bort for de to små partiene som var ute, men på Suleskar klarte hele 4 ekvipasjer av 7, å sikre seg premier. På flatstøl var det ikke mulig å finne noe som helst denne dagen selv om hundene jobbet godt i tungt føre.

TV kjendisen fra Lista, Rune Ingebretsen er vant til litt vind og knallet like godt til med 1. AK på ES Jøldalens Chablis og 2. UK på ES Røynåsen’s Lea.
ES Slettedalen’s Gibson og Egil Mellgren fra nedre Sirdal fikset seg en flott 2. AK mens ringreven Gustav Larsen fra ytre Flekkefjord og ES Sagåsen’s Lili ordnet en fin fin 2. UK.

Nybegynnerkurs med Ida Sollie

Grunnkurs Dressur

IdaPå grunnkurset går vi igjennom teori og praksis som er viktig for at du skal få en lydig familie- og jakthund. Dette kurset krever ingen forkunnskaper og passer for deg som nettopp har fått hund, eller som ønsker å lære mer om hundedressur. Vi tar for oss innlæring og videreutvikling av grunnleggende dressurøvelser som kontakt, sitt, lineføring og innkalling. Vi begynner med innlæring og øker gradvis vanskelighetsgrad i disse øvelsene.  Vi tar hensyn til at hunder og eiere er forskjellige og tilpasser metoder og provokasjoner/forstyrrelser den enkelte ekvipasje.  Etter endt kurs skal du sitte igjen med kunnskap om hvordan du trener videre på egenhånd.

Kurs med Fuglehundens verden

unnamedFuglehundens Verden arrangerer grunnkurs den 26. – 28. mai i Stavanger

Medlemmer i RFK som ønsker å delta kan sende en mail til jonghov@fuglehundensverden.no og vil da motta en rabattkode med 20% som brukes ved påmelding. Ordinær pris er kr 3490,-

Følg link for nærmere info om kurset: Grunnkurs i Stavanger 26 til 28 mail 2017

Oppdaterte partilister for Sirdal Vinter 2 (15. mars)

Hei folkens

Her er oppdaterte partilister for Sirdal vinter 2.

VK er per i dag fulltegnet men det er ledig plass i AK/UK og du har ennå en sjanse til å melde deg på hvis du reagerer kjapt. Værmeldingen er fin mot helgen 🙂

Lang rekke

Oppdaterte_partilister_15mars

VK arrangeres lørdag, startkontingent kr. 400,- i UK og AK og kr. 450,- i VK.

Husk ved betaling å oppgi i merknadsfeltet: Hundens reg. nr, klasse, hvilke dag(er), tlf. nr. til eier og evt til fører hvis ikke eier selv er fører.

Påmelding til konto 3201.10.15513 ASAP