Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: februar 2017

Vintersamling i Sirdal lørdag 4. mars

Per SandangerRogaland Fuglehundklubb inviterer herved sine medlemmer til treningssamling på vinterfjellet. Er du ny i klubben og kanskje litt uerfaren    med hund, eller bare har lyst å trene litt sammen med andre – så har du nå en flott anledning til å delta på treningssamlingen lørdag 4. mars.

Mange fine premieringer på Sirdal vinter 1

Startskuddet for årets prøvesesong gikk av lørdag 18/2-17 i Sirdalen.

Sirdal vinter 1 er en liten, kjekk prøve som absolutt er klar for flere deltakere til neste år. To blandede partier med unge og voksne hunder, UK og AK, og et parti med VK hunder startet denne lørdagen ut i flott små-kaldt vintervær. Og et skiføre som bare den mest hardbarka polfarer kunne like.

Øyvind og EgonIs og skare og et spetakkel av en annen verden når hunder med førere kom labbende innover fjellet, det var nesten så en kunne se ørene på rypene inne i fjellet. Og de var ikke særlig samarbeidsvillige.

Bli med på todagers lydighetskurs. 

Dette er kurset for deg som ønsker å ha det litt moro, samtidig som du får testet din hund i ulike stopp og innkallingssituasjoner. Dette kurset tar ikke for seg innlæring på noen måte, men er for deg som vil teste og trene hunden med store utfordringer og ha det litt sosialt og moro samtidig. Jeg lager ulike utfordringer i en løype som du og din hund får gå igjennom. Du får veiledning etter behov underveis.

Kurs Ida

 

 

 

 

 

Innkalling til RFK årsmøte 2017

arsmote Det innkalles herved til årsmøtet i Rogaland Fuglehundklubb 2017.

Sted: “Løå te Geir”, Sveinsvollvegen 120 på Voll
Tid: Onsdag 8. mars kl  19.00

Vedlagt finner dere saksdokumenter til årsmøtet.

Sirdal vinter I – oppdaterte partilister

Partilister Sirdal1

Vi kommer til å bruke terrengene i Dyngjane/Elsvasshei og Holmevatn, i den forbindelse må deltagerene prøve å samkjøre mest mulig slik at vi slipper å ha 30+ biler stående langs veien innover mot Holmevatn.

Alle som stiller til prøve må vise litt hensyn og ikke la hundene tømme seg på oppropet og parkeringsplassene uten å plukke opp etter seg, prøv heller å lufte hundene før dere kommer frem.

Stig Andre Sunde, tlf. 90593285