Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: november 2016

Kåring av årets hund i RFK.

Kjære medlemmer.

Det er snart tid for kåring av Årets hunder for 2016 i RFK og vi ønsker gjerne at dere begynner å sende inn resultater allerede nå.

esSkjemaet som vi finner i linken under, SKAL lastes ned av den enkelte, resultatene legges inn i word, og ferdig utfylt skjema sendes per epost til adressen som står under. (Det vil ikke godtas annet enn utfylte skjema i word. Skannede og håndskrevne versjoner vil ikke bli godtatt pga stor arbeidsmengde for den som sitter og jobber med dette.)

Åpen medlemskveld onsdag 23. november

Kjære medlemmer og kommende medlemmer.

Vi har gleden av å ønske velkommen til ny medlemskveld i RFK.  Kveldens foredragsholder er Egil Torpe som er Røde Kors sin skredekspert lokalt her i Rogaland. Her vil du få mange nyttige tips om hvordan du skal bevege deg sikkert rundt i vinterfjellet, sesongen er snart igang for fullt.Åsmund

Forusprøvens tredje dag – fine forhold – mange misbrukte sjanser

 

2uk-sondagMen det var tre som tok vare på sjansen de fikk. Vi gratulerer Andreas Borcherding  og P Gaupeskaret’s Pyro med sin første premiering (2UK).

Vi gratulerer også Jan Furuseth med GS Db Barack (3UK) og Jørn Gunnar Bowitz (2AK) med sine premier.

Full premieliste:

Forus prøven – andre dag – vanskelige forhold

På Forusprøvens andre dag ble det kun to premier. I VK klassen ble ingen premiert til tross for at de fleste hadde muligheter.

Det ble ellers rapportert om greit med fugl i alle terreng.

Vi gratuler dagens vinnere  Rune Skeie med GS Killian (2AK) og Steinar Søiland med KV Øvstebuas Adm Fryd (3AK)

Forusprøven – første dag -mye fugl og mange premier

Det ble mange premier på prøvens første dag. Vi hadde ute 20 ekvipasjer og endte opp med 7 premier. Ettersom det som det var mye fugl ble det mange minuser å dra på og dermed mange 2 og 3. premier.

Men P-Gaupeskaret’s Peggy ført av Øystein Johnsen klarte oppgaven og vartet opp med tre fuglearbeid i et og samme slipp.Vi gratulerer med 1Uk.

Nedenfor er en komplett premieliste for prøvens første dag.