Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: september 2016

Velkommen til Forusprøven 2016

???????????????????????????????Rogaland Fuglehundklubb ønsker hjertelig velkommen til årets Forus prøve 4- 6. november 2016.

Det arrangeres 2 kvalitetsparti (UK/AK) alle dager. VK arrangeres lørdag.

Vi minner om at det kan være sau på beite. Sauerenhetsbevis på kunne fremlegges på forespørsel.

Premierekord på Sirdal Høst

Trodde du kanskje at rypene hadde forlatt vestlandet? At alle hadde flyttet til Finnmark? Nix. I år ser det ut for at også rypene har reist sørover på ferie.

Skjønt, ferie, og ferie. I Sirdalen helgen 26-28/8 opplevde rypene noe som mer kan minne om en trimferie med Kari Jaquesson, enn et Spa i knusktørr blåbærlyng. Gang på gang ble de trimmet av fuglehunder i alle farver og fasonger. Første økt ble en våt affære. Fredagen gikk det ut to partier og det ble fryktelig vått for folk, hunder og ryper. Men hundene gjorde jobben og det ble hele 7 kjekke premieringer denne fredagen.

Ellinor og RashkaDen kanskje mest etterlengtede 1. AK premien, fikset den korthårede vorsteheren Hantovegens Rashka til sin langhårede eier, Ellinor Nesse (bilde nr 1). Det sies at spenningen var til å ta å føle på når de etter en tids leting fant Rashka i stand. Men hun skuffet ikke og vi er sikre på at hverken dommer eller fører merket noe til regnet når revolveren smalt på Hyttehei den 26/8-2016.

Rapport fra RFK’s treningsparti 27. august

Tom Soma og Terje Egeland hadde på lørdagen under årets høstprøve med seg ut et treningsparti med 13 ekvipasjer.
Det rapporteres om en fantastisk dag med mange engasjerte deltakere. Været var fint, men kanskje noe varmt for enkelte hunder.
Første to slipp gikk i tett skog og førere og hunder fikk noe å bryne seg på, men sett under ett var denne delen lærerik, spesielt for førerene.