Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: juli 2016

Klubbmesterskap Apport

IMG_8277RFK arrangerer klubbmesterskap i apport mandag 15. august. Det blir også mulighet for å ta apportbevis.

Vi arrangerer konkurranse både i UK og AK klassen. Oppstart kl. 17:30. Møt opp i god tid. 5-10 min å gå fra parkeringsplassen.

Mesterskapet arrangeres i lufteterrenget på Lutsi, med korte avstander til alle konkurranser og blir svært publikumsvennlig.

Det er fine bademuligheter i nærheten og om været tillater det tilrettelegger vi for grilling. Ta gjerne med familie og venner.

Resultater fra Horveprøven 2016

Kristoffer og Octavia

Årets prøve på Horve er ferdig. Deltagere i alle aldre, erfarne og nybegynnere hadde flotte og spennende dager sammen i flotte naturomgivelser.

Kristoffer Kristiansen på 12 stilte KV Octavia på 11 og oppnådde premieringer begge dager (1AK og 2AK). Det står det respekt av. Atle Rørheim og Fjellgløtt’s Nita i UK klassen klarte også å bli premiert begge dager. Imponerende hva de to har oppnådd på kort tid.

Mange hunder viste svært gode prestasjoner og fire i aller høyeste klasse; Alexander Kristiansen og Rypesteggens Maximus, Sveinung Steine og Tiurjegers Santo, Vidar Mong og Fjellgløtt’s Haldor og Astrid Weider Ellefsen og Rugdelias Stuck oppnådde alle 3×10 poeng på sine øvelser.

Info om apportprøven på Horve 9-10. juli

apport med due Oppmøte blir kl. 09:00. Horve ungdomssenter.

Husk å ta med sauereinhetsbevis.

Vi har fremdeles ledige plasser. Meld deg på snarest.

Mer info her:

 

Viktig info angående lufteterrenget

Vi ber dere være ekstra oppmerksomme på at hundene ikke passerer gjerdet mot hyttefeltet i sommer. Det har vært hyttenaboer som har fått besøk av våre hunder…

Styret