Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: januar 2016

Velkommen til Sirdal 2

???????????????????????????????Vinterprøven Sirdal 2 arrangeres i år helgen 11.03.16 – 13.03.16.

Det arrangeres endags VK lørdag. UK/AK arrangeres alle dager.

Pris per start er 400 i AK/UK og 450 i VK. Innbetaling til konto 3201.10.15513

Frist for påmelding er 29/2-16

Vi oppfordrer alle til å melde på innen fristen, vi har de siste årene hatt veldig stor andel påmelding etter fristens utløp, dette medfører mye ekstra arbeid for komiteen og vanskeliggjør planleggingen av partier, terreng og dommeroppsett.

Medlemsmøtet for nye medlemmer flyttes til tirsdag 26/1. kl. 1900

Rogaland Fuglehundklubb er en aktiv klubb med mange aktiviteter og mange kjekke medlemmer.

Skogsjakt 2014Gledelig er det også at vi stadig får nye medlemmer.

Er du en av disse? Eller er du kanskje en som bare sitter og surfer innom hjemmesiden vår? En som drømmer om jakt med stående fuglehund? Spenningen som følger med når du finner hunden i stand, ryper som flakser til alle kanter og en stolt hund som kommer logrende til deg med den felte rypa. Mens du står der med tårer i øynene og ser på den flinke hunden du har trent og dressert så bra?

Da bør du få med deg dette.

Velkommen til Sirdal I 2016

???????????????????????????????Vinterprøven Sirdal 1 arrangeres i år helgen 27.02.16 – 28.02.16.

Det arrangeres endags VK lørdag. UK/AK arrangeres begge dager.

 Påmeldingsfristen er 14.02.16

Det koster 400,- pr start i AK/UK og 450 for start i VK. Innbetaling til konto 3201.10.15521, merk innbetalingen med hundens registreringsnummer og klasse den stiller i, hvilke(n) dag(er) du stiller, ditt telefonnummer og eventuelt navn på annen fører enn eier.

Kontakt prøveleder Stig Andre Sunde (tlf: 905 93 285, mail: ss@jkn.no eller stigandresun@gmail.com) ved spørsmål om påmelding.

Oppropet er ved Statsskog sine garasjer på Ådneram kl. 09.00 begge dager.

Grunndressur – valp/unghund

valpRFK arrangerer kurs i grunndressur for valp og unghund. Kurset består av en teorikveld og 7 kvelder med praksis.

På kurset får du lære forskjellige treningsmetoder for innlæring og videreutvikling av grunnleggende dressur. Kurset passer for deg som nettopp har fått hund, eller som ønsker å  lære mer om hundedressur.

Instruktør: Ida Sollie

Kurset starter opp mandag 22. februar med teorikveld. Praksis på mandag og torsdag.

Informasjon om Årsmøtet 2016

Årsmøtet 2016 vil bli avholdt onsdag 2. mars.

årsmøteValgkomiteen er allerede i gang med å finne kandidater til å fylle verv i styret og komiteer. All aktivitet i RFK er basert på frivillig innsats fra våre medlemmer. Det betyr at alle må være med å ta ansvar. Vær derfor positiv når dere blir kontaktet av valgkomiteen og vær ikke redd for å ta på dere et verv. Alle får opplæring og det er lærerikt å se aktivitetene fra arrangørens side.

Det er fullt mulig for dere å foreslå kandidater, deg selv eller andre. Ta kontakt med Erwin Kranzmann på mail erwin@realmarine.no. Forslag på kandidater må være valgkomiteen i senest 5 uker før møtedato (27. januar).

Dere kan også foreslå saker som dere ønsker behandlet på årsmøtet. Forslag fra med­lemmene må være styret i hende/poststemplet senest 5 uker før møtedato (27. januar).

Styret innkaller til årsmøte senest 3 ukers i forkant (9. februar). Det er etablert en praksis at all årsmøte dokumentasjon gjøres kjent på vår web side sammen med innkalling til årsmøtet.